search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:46
MENU CLOSE

Μαρία Σολωμού: «Είμαι βόιδι με τα social media» (Video)

11.06.2023 08:42
solwmou

Για το διαδικτυακό της ξέσπασμα για γνωστή αεροπορική εταιρεία το οποίο συζητήθηκε μέσα στην εβδομάδα κλήθηκε να μιλήσει η Μαρία Σολωμού στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι ακούστηκε. Δεν ακούω τι ακούγεται. Είμαι από τους ανθρώπους που πραγματικά είμαι βόιδι με τα social media πολύ και αν δεν θέλω κάτι να φτάσει στα αυτιά μου, δεν θα φτάσει ποτέ. Μέχρι και στο Instagram δηλαδή που υπάρχουν τα μηνύματα, αυτά που σου έρχονται, επειδή ο λογαριασμός μου είναι εταιρικός, αναλαμβάνει κάποιος να διαβάζει και να αφήνει τα μηνύματα που θέλω εγώ να δω», ανέφερε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Οπότε πραγματικά, αν με βρίζουν, το ξέρουν μόνο αυτοί. Δεν ψάχνουν αφορμή γιατί είμαι πολύ εύκολος στόχος αλλά δεν με αφορά κιόλας. Βαριέμαι. Βαριέμαι να συζητάω τέτοια, βαριέμαι», συνέχισε.

«Το καλοκαίρι φυσικά και θα έχω το σκυλάκι μου πρώτη σειρά, θα βλέπει πρόβες, θα παρακολουθεί παραστάσεις. Η Μαύρα έχει μεγάλη οργάνωση σε αυτά. Ξέρει από θέατρο» πρόσθεσε στο τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδήμα: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να με σημαδεύει με καραμπίνα»

Αντώνης Ρέμος: Ακυρώθηκε η συναυλία του στη Μύκονο (Video)

Μπακοδήμου: «Ό,τι χειρότερο για τη γυναικεία υπόσταση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:45