search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47
MENU CLOSE

Μπακοδήμου: «Ό,τι χειρότερο για τη γυναικεία υπόσταση» (Video)

10.06.2023 15:56
BAKODIMOU

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου αναφορικά με τον ρόλο της γυναίκας.

Η γνωστή παρουσιάστρια υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου είναι ό,τι χειρότερο έχει εκφραστεί για τη γυναικεία υπόσταση. 

«Παιδιά, συγγνώμη αλλά με τον Βέρτη είπα οκ, είναι η άποψή του. Με τον Περικλή τα ‘χασα. Είπε ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται, όταν είναι και υπηρετεί έναν άντρα. Δηλαδή κάτι χειρότερο δεν έχω ακούσει για τη γυναικεία υπόσταση. Αυτές οι γυναίκες δεν περνάνε ωραία, γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν συναντάς έναν άντρα που είναι μεγαλωμένος να μη μαζέψει τα παπούτσια του, τα εσώρουχά του, το πιάτο του και να σου λέει νεράκι, είναι πολύ δύσκολη η ζωή», υποστήριξε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Το άλλο ότι χωρίζουν τα ζευγάρια και διαλύονται οι οικογένειες, επειδή οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και ψάχνουν δουλειά; Το ότι έχεις μεγαλώσει με τη μαμά σου δε μπορείς να το αποφύγεις. Μεγαλώνεις με μία εικόνα που σε σαγηνεύει και σου είναι οικεία. Πάντα μας έλκει κάτι που μας είναι οικείο αλλά αυτό είναι άλλο», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Περικλής Κονδυλάτος εμφανίστηκε υπέρμαχος του παραδοσιακού πατριαρχικού μοντέλου οικογένειας στο οποίο ο άνδρας εργάζεται και η σύζυγος αναλαμβάνει την ανατροφή των παιδιών στο σπίτι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να επιρρίψει ευθύνες στις εργαζόμενες γυναίκες για τη διάλυση των γάμων. «Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα μπήκε στην αγορά εργασίας. Πολλές φίλες μου μού λένε ότι θα ήθελαν να γνωρίσουν έναν ευκατάστατο άντρα, για να κάθονται στο σπίτι να φροντίζουν τα παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Παπανώτας για Χριστοπούλου: «Εγώ είμαι δημοσιογράφος, αυτή έχει μοντελάδικο»

Κονδυλάτος: Οι οικογένειες διαλύθηκαν γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας

Χρηστίδου κατά Πνευματικού: Δε χρειάζεται να το’ χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47