search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:17
MENU CLOSE

Παπανώτας για Χριστοπούλου: «Εγώ είμαι δημοσιογράφος, αυτή έχει μοντελάδικο»

10.06.2023 13:31
papanwtas_xristopoulou

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Έλενα Χριστοπούλου, με τον πρώτο να επανέρχεται με νέες αιχμηρές δηλώσεις κατά της booker μοντέλων.

«Εγώ απλώς σχολίασα το ύφος της ανάρτησής της. Δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθει κατατρεγμένη η κοπέλα, δικαίωμά της είναι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κατ’ αρχάς, δεν είμαστε συνάδελφοι: εγώ είμαι δημοσιογράφος κι εκείνη κάνει δημόσιες σχέσεις και έχει μοντελάδικο. Δεν έχουν καμία σχέση οι δουλειές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Open Weekend» ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Κακώς το παίρνει προσωπικά. Όταν κάνει επιτυχία το προϊόν που μανατζάρεις, λέγεσαι “καλός μάνατζερ”. Καλό θα ήταν να μάθει η πιάτσα ότι οι απόψεις των δημοσιογράφων είναι για να βελτιώνονται και όχι για να λιθοβολούνται», ανέφερε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η κόντρα Παπανώτα – Χριστοπούλου άρχισε το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου, όταν η booker μοντέλων έριξε τα «πυρά» της κατά του Δημήτρη Παπανώτα, με ένα story στο Instagram, γράφοντας ότι εκείνος εδώ και καιρό προσπαθεί να τη μειώσει μιλώντας άσχημα και απαξιωτικά για τη δουλειά της.

«Ποτέ δεν λες το όνομά μου» – Η ανάρτηση Χριστοπούλου

«Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις μιλάς για εμένα άσχημα που σχετικά για τη δουλειά μου χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι τι κάνω και πως έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν χωρίς να ζητάω χαρές χωρίς να κάνω εκπτώσεις χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα. Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα για πολλά όμως και τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστόπουλου για τίποτε δε λες το όνομά μου λες πάντα “αυτή η κυρία” με ειρωνεία… φτάνει! Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι. Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να σου την λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα», ανέφερε σε story στο Instagram.

Αφορμή για το ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου υπήρξε ένα σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα. 

«Είμαστε στην εποχή που είναι μάνατζερ η κυρία αυτή πώς τη λένε… Δεν θυμάμαι καν. Και ο Μουρατίδης που είναι ο καραμάνατζερ…», είπε πρόσφατα στον «αέρα» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει με χιούμορ ότι «θα ανοίξει νέος κύκλος».

Το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Παπανώτας έριξε τα δικά του «καρφιά» μέσα από την εκπομπή «Happy Day», σχολιάζοντας τη συνέντευξή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και την αναφορά στη στενή σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Έχει και λόγο, δες σε αυτή τη συνέντευξη τι ωραία που μιλάει», είπε αρχικά για το μοντέλο και τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Δηλαδή σε σημείο που δεν χρειάζεται πια μάνατζερ, ε Δημήτρη μου;» και αμέσως άρχισαν να γελούν.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου τον ρώτησε: «Τη μάνατζερ, πώς τη λένε; Θυμάσαι;».

«Χουάνα η παρθένα», απάντησε ειρωνικά ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει: «Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μην την τσαντίζετε».

«Το δακρύβρεχτο το διάβασες; Χουάνα η παρθένα, κανονικά. Η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης», συνέχισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν το είδα!» του είπε η παρουσιάστρια με τον ίδιο να απαντά στο ίδιο ύφος: «Χάνεις!».

Διαβάστε επίσης:

Κονδυλάτος: Οι οικογένειες διαλύθηκαν γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας

Χρηστίδου κατά Πνευματικού: Δε χρειάζεται να το’ χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα

Καλομοίρα: «Τα είπα όλα στον άντρα μου πριν από τρία χρόνια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14