search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:40
MENU CLOSE

Αίγυπτος: Στην κοιλιά του καρχαρία βρέθηκαν τα λείψανα του 23χρονου Ρώσου (σκληρές εικόνες)

13.06.2023 17:03
tiger-shark_1306_1460-820_new

Στο στομάχι του καρχαρία βρέθηκαν τα λείψανα του 23χρονου Ρώσου Βλαντιμίρ Ποπόβ, που δέχτηκε τη θανατηφόρα επίθεση σε θέρετρο της Αιγύπτου.

Ο καρχαρίας-τίγρης πιάστηκε από ψαράδες, οι οποίοι τον έσυραν με σκάφος στη στεριά, όπου τον ξυλοκόπησαν με ρόπαλα μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Al Arabiya, μετά την αυτοψία οι ειδικοί βρήκαν λείψανα του Ποπόφ μέσα στην κοιλιά του καρχαρία. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο καρχαρίας θα μουμιοποιηθεί από τους ειδικούς (έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ταρίχευσης) και θα μεταφερθεί στο μουσείο του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Επιστημών και Αποθεμάτων Ερυθράς Θάλασσας.

Οι αιγυπτιακές αρχές επιβεβαίωσαν ότι το σώμα του καρχαρία έχει παραδοθεί για έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της συμπεριφοράς του και να εντοπιστεί εάν το ζώο σχετίζεται με έναν καρχαρία που «ήταν η αιτία πολλών προηγούμενων ατυχημάτων».

«Πήγαμε στην παραλία για να χαλαρώσουμε. Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από έναν καρχαρία, όλα συνέβησαν μέσα σε δευτερόλεπτα», είπε ο πατέρας του άτυχου 23χρονου, διηγούμενος την τραγωδία που έζησε.

«Τι είδους βοήθεια μπορείτε να δώσετε; Αυτό το μακελειό έγινε σε 20 δευτερόλεπτα. Πρόκειται για μια απολύτως γελοία σύμπτωση, διότι πρόκειται για μια ασφαλή παραλία. Υπάρχουν πλοία και γιοτ τριγύρω. Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο εκεί. Συνήθως οι καρχαρίες επιτίθενται σε άγριες και απόμακρες παραλίες. Είναι απλά κάποιο είδος κακής μοίρας», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Φιλιππίνες – Ηφαίστειο Μαγιόν: Τουλάχιστον 14.000 άτομα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους (Photos)

Βρετανός ανακάλυψε ξεχασμένο γκαράζ με αυτοκίνητα αντίκες μεγάλης αξίας

Γερμανία: Τρομάζει η άνοδος του ακροδεξιού AfD – Δημοσκοπικό ρεκόρ σε νέα μέτρηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:39