search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:14
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Η σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την Ροδόπη και οι θέσεις του Ιλχάν Αχμέτ

13.06.2023 06:08
ilhan_ahmet

Για την κόντρα της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των μειονοτικών βουλευτών στην Θράκη έχει τοποθετηθεί πρόσφατα ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη Ιλχάν Αχμέτ.

Σε μία συνέντευξη – η οποία πέρασε απαρατήρητη – στα τοπικά ΜΜΕ ο μειονοτικός υποψήφιος είχε αναφερθεί στην υπόθεση της Ροδόπης αλλά και στη στάση του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.

«Εμείς, εδώ είπαμε κάποια πράγματα στη Θράκη. Έγινε θέμα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο κόμμα που είχε το θάρρος πριν από ενάμιση χρόνο να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για τις παρεμβάσεις συγκριμένου Πρόξενου στο εκλογικό γίγνεσθαι στην Θράκη. Εμείς δεν πυροβολήσαμε όλο και γενικά το προξενείο, αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία»¸ είπε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ. Ενδιαφέρον, έχει και η στάση της Νέας Δημοκρατίας τότε, καθώς ως κυβέρνηση – σύμφωνα με τον μειονοτικό βουλευτή – «δεν μίλησε πολύ. Τότε δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία τότε στα γεγονότα, τότε απλώς το Υπουργείο Εξωτερικών, απάντησε ότι βλέπει το θέμα».

«Δε μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να λαϊκίζει και να κωφεύει και να λέει δεν ξέρω εγώ τίποτα. Είναι ανοησία να λέμε ότι όλα αυτά επινοήθηκαν», κατέληξε ο κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει η Βούλτεψη: Το συγκεκριμένο φυλλάδιο είχε κυκλοφορήσει στη Θράκη παραμονές των εκλογών του 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει τη Βούλτεψη για «άθλια προπαγάνδα»

Τσαπανίδου: Ο Σκέρτσος νεκρανέστησε τη διχαστική τοξικότητα των μετεμφυλιοπολεμικών χρόνων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:14