search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 19:12
MENU CLOSE

Διατηρήθηκε το status quo στην τηλεθέαση των καναλιών – Οριακή πρόκριση του Alpha

14.06.2023 16:58
tv-new

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε για μια ακόμη φορά η απονομή της μερίδα του λέοντος από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης στον Alpha.

H διαφορά με το Mega, το οποίο είχε το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο, υπολογίστηκε από τη Nielsen που κάνει τις δυναμομετρήσεις σε μόλις 0,2%. «Αχίλλειος πτέρνα» για το κανάλι της Συγγρού μοιάζει να είναι για τον «κορμό» του προγράμματος του Mega, η πρωινομεσημεριανή ζώνη.

Το σόου «Survivor all star», αν και οδεύει προς την ολοκλήρωση του, χθες δεν βοήθησε, αν μη τι άλλο, να διατηρήσει ο Σκάι το μερίδιο του, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί τη Δευτέρα και παρουσίασε απώλεια περίπου μισής ποσοστιαίας μονάδας

Σχεδόν κατά μία ποσοστιαία μονάδα ενισχύθηκε το μερίδιο του ANT1, από τη μία ημέρα στην άλλη. Μιάμιση ποσοστιαία μονάδα πρόσθεσε εν τω μεταξύ στο μερίδιο της και η ΕΡΤ1, μεταβολή αναμενόμενη και εξηγήσιμη δεδομένου ότι την Δευτέρα στα κρατικά κανάλια πραγματοποιήθηκε δίωρη στάση εργασίας με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από το κλείσιμο της ΕΡΤ και το «μαύρο» στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συχνότητες της με κυβερνητική απόφαση.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Ο Βίκος «φυτεύει» δικό του άνθρωπο στο περιβάλλον του Καστρινού (Video)

Open: Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου αναλαμβάνει διευθύντρια προγράμματος του καναλιού

«Στα σύρματα»: Σουρεαλιστικές καταστάσεις στη νέα σειρά της ΕΡΤ – «Εμπλοκή» στην έναρξη γυρισμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 19:11