search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:33
MENU CLOSE

Οι λίστες με τα ονόματα υπουργών, το φεύγω-μένω του Ιβάν και η… «διάδοχος» Ρένα Δούρου

14.06.2023 06:00
rena dourou new

⁃ Στο αυριανό ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών θα δούμε μια ακόμα αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα για το θέμα με τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή. Ας ελπίσουμε να είναι ο τελευταίος γύρος.

Στα σκόρπια προεκλογικά και μετεκλογικά σενάρια να σας πω ότι αυτά που διαβάζω για τη σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης με ονόματα και μετακινήσεις υπουργών είναι μπούρδες και «φίδια» καμαρωτά.

-Ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει αποφασίσει το βασικό σχήμα, αλλά σε κανένα δεν έχει πει ούτε ένα όνομα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος λέει δεξιά και αριστερά την προτίμησή του. Τόσο απλά.

Οι εκλογές έχουν φρενάρει και ορισμένες επιχειρηματικές αποφάσεις. Να για παράδειγμα στο Play game φεύγει ή μένει στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης θα το δούμε να οριστικοποιείται μετά τις εκλογές.

Στο OPEN δίνεται η εμπορική εκμετάλλευση στην εταιρεία του Κοκλώνη, ο οποίος θα συνεργαστεί και με άλλα μαγαζιά, για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης δεν έχει δώσει σήμα αν θα φύγει, ή όχι- οι αμερικανοί το ζητούν εδώ και καιρό- και για το Πόρτο Καρράς υπάρχουν ορισμένοι ενδιαφερόμενοι όταν τελειώσει το deal με τον Στέγγο αφού υπάρχουν κάποια νομικά ζητηματάκια ακόμη.

⁃ Το πώς θα προσεγγίσει το θέμα Ιβάν η νέα κυβέρνηση θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα.

Το εύρος της… Νίκης θα έχει τη σημασία του.

⁃ Έχουμε ξαναγράψει ότι ο Τσίπρας παλεύει σχεδόν μόνος του -με λίγες εξαιρέσεις -για το «δεύτερο γύρο» των εκλογών.

Μία από τις εξαιρέσεις αλλά αρνητική, δηλαδή ότι δε βάζει πλάτη όσο πρέπει – έχει στηριχτεί σκανδαλωδώς – είναι η περίπτωση της Ρένας Δούρου, η οποία εκτός από τις βαθυστόχαστες αναλύσεις στα τηλεοπτικά πάνελ πριν μπει στα στούντιο, έχουν ενδιαφέρον οι αναλύσεις της – με τουπέ εννοείται- αναφέρει ότι αυτή είναι η φυσική διάδοχος του Τσίπρα!!

⁃ Ήμαρτον δηλαδή.

Διαβάστε επίσης:

Τα γκάλοπ που θα δουν τα μάτια σας, μια ντουζίνα υπουργοί στον πάγκο και το «φεύγει – μένει» του Τσίπρα

Ποια κόμματα μπαινοβγαίνουν στη Βουλή και οι προβλέψεις (για κουβά) των μη χρήσιμων ηλιθίων

Η «κόκκινη κάρτα» για την Θράκη, ο νέος πρόεδρος της Βουλής και οι αλλαγές στα ΜΜΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:20