ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:14
MENU CLOSE

Οι λίστες με τα ονόματα υπουργών, το φεύγω-μένω του Ιβάν και η… «διάδοχος» Ρένα Δούρου

14.06.2023 06:00

⁃ Στο αυριανό ντιμπέιτ των έξι πολιτικών αρχηγών θα δούμε μια ακόμα αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα για το θέμα με τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή. Ας ελπίσουμε να είναι ο τελευταίος γύρος.

-Ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει αποφασίσει το βασικό σχήμα, αλλά σε κανένα δεν έχει πει ούτε ένα όνομα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος λέει δεξιά και αριστερά την προτίμησή του. Τόσο απλά.

Οι εκλογές έχουν φρενάρει και ορισμένες επιχειρηματικές αποφάσεις. Να για παράδειγμα στο Play game φεύγει ή μένει στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης θα το δούμε να οριστικοποιείται μετά τις εκλογές.

Στο OPEN δίνεται η εμπορική εκμετάλλευση στην εταιρεία του Κοκλώνη, ο οποίος θα συνεργαστεί και με άλλα μαγαζιά, για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης δεν έχει δώσει σήμα αν θα φύγει, ή όχι- οι αμερικανοί το ζητούν εδώ και καιρό- και για το Πόρτο Καρράς υπάρχουν ορισμένοι ενδιαφερόμενοι όταν τελειώσει το deal με τον Στέγγο αφού υπάρχουν κάποια νομικά ζητηματάκια ακόμη.

⁃ Το πώς θα προσεγγίσει το θέμα Ιβάν η νέα κυβέρνηση θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα.

Το εύρος της… Νίκης θα έχει τη σημασία του.

⁃ Έχουμε ξαναγράψει ότι ο Τσίπρας παλεύει σχεδόν μόνος του -με λίγες εξαιρέσεις -για το «δεύτερο γύρο» των εκλογών.

Μία από τις εξαιρέσεις αλλά αρνητική, δηλαδή ότι δε βάζει πλάτη όσο πρέπει – έχει στηριχτεί σκανδαλωδώς – είναι η περίπτωση της Ρένας Δούρου, η οποία εκτός από τις βαθυστόχαστες αναλύσεις στα τηλεοπτικά πάνελ πριν μπει στα στούντιο, έχουν ενδιαφέρον οι αναλύσεις της – με τουπέ εννοείται- αναφέρει ότι αυτή είναι η φυσική διάδοχος του Τσίπρα!!

⁃ Ήμαρτον δηλαδή.

Διαβάστε επίσης:

Τα γκάλοπ που θα δουν τα μάτια σας, μια ντουζίνα υπουργοί στον πάγκο και το «φεύγει – μένει» του Τσίπρα

Ποια κόμματα μπαινοβγαίνουν στη Βουλή και οι προβλέψεις (για κουβά) των μη χρήσιμων ηλιθίων

Η «κόκκινη κάρτα» για την Θράκη, ο νέος πρόεδρος της Βουλής και οι αλλαγές στα ΜΜΕ

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:11
Exit mobile version