search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:14
MENU CLOSE

Εκλογές: Τα κανάλια «ψάχνουν» άνεργο που πρωταγωνίστησε στο σποτ με τον Μητσοτάκη 

15.06.2023 06:00
kostas_anergos

Το τηλεοπτικό σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον άστεγο κύριο Κώστα από τα Καμίνια «σαρώνει» στο διαδίκτυο αλλά και στην τηλεόραση. 

Από την Νέα Δημοκρατία λένε ότι πέτυχαν τους στόχους τους καθώς σε αυτό το βίντεο φαίνεται και η κοινωνική πλευρά της παράταξης αλλά και το έργο της διακυβέρνησης τους. 

Υπενθυμίζεται ότι τον κύριο Κώστα τον συνάντησε για πρώτη φορά ο Μητσοτάκης το 2022 ως πρωθυπουργός στην προβλήτα Ε7 του λιμανιού του Πειραιά. Τώρα πήγε να τον δει σε ένα μικρό διαμερισματάκι που του παραχώρησαν οι κοινωνικές υπηρεσίες.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr όλα τα κανάλια έχουν πέσει με τα μούτρα για να βρουν τον κ. Κώστα και να τους μιλήσει. Ωστόσο, ο ίδιος – όπως είναι φυσικό – δεν θέλει ενώ είναι και υπό καθεστώς… προστασίας. Αυτός που έχει βγει μπροστά και τον προστατεύει από τις «επιθέσεις» των ΜΜΕ είναι ο πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υποψήφιος βουλευτής επικρατείας με την ΝΔ Γιώργος Σταμάτης. Στο Μέγαρο Μαξίμου συνήθιζαν να τον αποκαλούν «προστάτη των κοινωνικά αποκλεισμένων».

Όπως είχαμε γράψει το όνομα του ακούγεται έντονα και για το Υπουργείο Οικογένειας το οποίο θα συγκροτήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Διαβάστε επίσης:

Νέο ντιμπέιτ, νέα… φαγούρα

Μητσοτάκης: Ορθοπεταλιές στον Χορτιάτη με τον πρωταθλητή Ελλάδας

Τσίπρας: Άφησε λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07