search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:40
MENU CLOSE

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Η Ροδόπη είναι μια ροζ κουτσουλιά στον απέραντο γαλάζιο χάρτη (Video)

15.06.2023 10:31
evripidis_stylianidis_new

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει ζητήσει από τα στελέχη της ΝΔ να μην έχουν αλαζονική συμπεριφορά μετά την μεγάλη εκλογική νίκη την 21η Μαΐου, όμως κάποιοι υποπίπτουν σε… φάουλ.

Τελευταίο περίπτωση, παρότι συνήθως είναι χαμηλών τόνων, ο επί σειρά ετών βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του κατά την διάρκεια συνέντευξή του στην Δέλτα Τηλεόραση.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για ποιο λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλήθηκε τόσο πολύ από τη μοναδική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον νομό Ροδόπης, ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε την Ροδόπη ως «ροζ κουτσουλιά ενός απέραντου γαλάζιου χάρτη».

«Ο Μητσοτάκης δεν ενοχλήθηκε από τη ροζ κουτσουλιά ενός απέραντου γαλάζιου χάρτη. Ούτε θα επηρεάσουν 3.000 ψήφοι το πανελλήνιο αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει αυτοδυναμία και μάλιστα ισχυρή στη Νέα Δημοκρατία. Ενοχλήθηκε από την παρέμβαση ενός ξένου κράτους στην περιοχή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Προς αναβολή το debate – Συνεδριάζει στις 11:00 η διακομματική

Τσίπρας στο ΚΡΗΤΗ ΤV: Ο Μητσοτάκης δε θα κάνει αυτά που υπόσχεται, θα κάνει άλλα που δεν λέει

Στην Καλαμάτα την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:37