ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 20:16
MENU CLOSE

Πρόεδρος κόμματος Νίκης: «Καθαρίστε την πνευματική πανούκλα» - Σάλος από την ανάρτηση μίσους μετά το ναυάγιο στην Πύλο

15.06.2023 18:37

Τα πραγματικά του πιστεύω για τους μετανάστες αποκάλυψε σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός, λίγες μόνο ώρες μετά το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, που οδήγησε στον θάνατο άγνωστο αριθμό ανθρώπων.

Και συνεχίζει το μισανθρωπικό του παραλήρημα: «Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: “Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα”.

«Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα» καταλήγει ο πρόεδρος του κόμματος Νίκη, που διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή στις εκλογές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Νατσιού:

Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο,καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες. Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: “Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα.Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη.

Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα.” #ΝΙΚΗ #Εκλογες_25_Ιουνίου

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα για αναβολή του ντιμπέιτ: Πρόσχημα το τριήμερο πένθος

Σκέρτσος: Αφήνουμε τον «εμπειρογνώμονα-ανακριτή» κ. Τσίπρα στην κρίση των πολιτών

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Χυδαίες και αδίστακτες οι επιθέσεις κατά της Πλεύσης Ελευθερίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 20:15
Exit mobile version