search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 08:30
MENU CLOSE

Ο Στέφανος Κασσελακης ψάχνει φθηνή φέτα και «σπάει» το twitter (video)

25.05.2024 20:49
kasselakis

O Στέφανος Κασσελάκης τρόλαρε με ένα… σπαρταριστό βίντεο, την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, με αφορμή μια δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η ελληνική φέτα βρίσκεται κατά μέσο όρο στα 6,28 ευρώ. Ποσό που είναι εκτός πραγματικότητας προφανώς αφού σχεδόν σε όλα τα είδη, η φέτα κοστίζει πάνω από 10 ευρώ το κιλό.

Το θέμα έφερε και σχόλια της αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει έρευνα… αγοράς. 

Πήγε σε τρία σούπερ μάρκετ και η φτηνόθερη φέτα που βρήκε, ήταν στα… 9.85 ευρώ, δείγμα που δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας ήταν τα νούμερα που παρουσιάστηκαν στη Βουλή.

Αφού πήγε στο πρώτο σούπερ μάρκερ, πήρε μία… μπουκιά από φέτα και αναρωτήθηκε μήπως στην κυβέρνηση έλεγαν ότι 6,28 κόστιζε ένα κομμάτι και όχι ένα κιλό…

Στη συνέχεια ρώτησε μια οδηγό που μπορεί να βρει φέτα με αυτό το ποσό κι εκείνη έβαλε τα γέλια. 

Αφού μπήκε σε άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, επέμεινε να του βρουν φέτα με 6,28 ευρώ. Πελάτης γύρισε και του είπε πως «ο πρωθυπουργός σου είπε παραμύθια» και έβαλε τα γέλια.

Πριν πάει σε τρίτο σούπερ μάρκετ…. Προειδοποίησε πως θα στείλει επιστολή στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για να του βρει αυτή φέτα σε καλή τιμή.

«Πήγα σε τρία σουπερμάρκετ να αγοράσω τη «φέτα Μητσοτάκη» των 6,28 ευρώ, αλλά είναι σε έλλειψη.Έλλειψη ειλικρίνειας και σεβασμού προς εσάς.» έγραψε ως σχόλιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο βίντεο που ανάρτησε στο twitter.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση… δημάρχων – O νυν, ο πρώην και οι ευρωεκλογές

Σρεμπρένιτσα: Γιατί η Ελλάδα απείχε από το ψήφισμα του ΟΗΕ για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του 1995

Θεσσαλία: Σε αργία 6 υπάλληλοι της Περιφέρειας από τον Κουρέτα για χρηματισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 08:25