search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 10:28
MENU CLOSE

Συνάντηση… δημάρχων – O νυν, ο πρώην και οι ευρωεκλογές

25.05.2024 14:59
3_9

Έχοντας τρεις θητείες σε ένα μεγάλο δήμο της χώρας, όπως το Ηράκλειο της Κρήτης και ακόμα μεγαλύτερη διαδρομή στα αυτοδιοικητικά πράγματα της χώρας, ο Γιάννης Κουράκης είναι λογικό να συναντάει ευήκοα ώτα όταν συνομιλεί με δημάρχους.

Γι’ αυτό και κάνει αυτό τον καιρό, που είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, ένα κύκλο συναντήσεων με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης. Φυσικά η συνάντησή του με τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα ήταν από τις πιο δυνατές συμβολικά και ουσιαστικά.

Το θέμα της ήταν η Περιφερειακή Ανάπτυξη σε σχέση με την Αυτοδιοίκηση μέσα από τα πεδία των ευρωπαϊκών πολιτικών (ευρωεκλογές γαρ) και ο κ. Κουράκης βρήκε την ευκαιρία να τονίζει ότι «χωρίς αμφιβολία, έχει μείζονα σημασία η ανάδειξη σοβαρών προοδευτικών ανθρώπων σε θέσεις ευθύνης σε κάθε επίπεδο, τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό:

Για περισσότερη αλληλεγγύη, αποτελεσματικότητα, δημοκρατική λειτουργία, ενσυναίσθηση και σύγχρονη πολιτική σκέψη που κοιτάζει μπροστά, χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω».

Διαβάστε επίσης

Σρεμπρένιτσα: Γιατί η Ελλάδα απείχε από το ψήφισμα του ΟΗΕ για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του 1995

Θεσσαλία: Σε αργία 6 υπάλληλοι της Περιφέρειας από τον Κουρέτα για χρηματισμό

Η Ράνια Σβίγκου ως ισορροπίστρια στην Κουμουνδούρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 10:27