search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 22:52
MENU CLOSE

Θεσσαλία: Σε αργία 6 υπάλληλοι της Περιφέρειας από τον Κουρέτα για χρηματισμό

24.05.2024 15:33
PERIFEREIA_THESSALIAS
Eurokinissi

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα άτομα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονταν στα Τρίκαλα.

Στους εν λόγω υπαλλήλους είχε επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο με παράλληλη επιβολή διοικητικών κυρώσεων για την τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων, και ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα την διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία.

Τα παραπτώματα αυτά σχετίζονται με την παράβαση καθήκοντος όπως αυτό προσδιορίζεται από τον πειθαρχικό και ποινικό κώδικα, την απόκτηση οικονομικού ανταλλάγματος προς όφελος τρίτου προσώπου, της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της χρησιμοποίησης της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων τρίτων προσώπων.

Eurokinissi

Εμπλεκόταν σε υπόθεση παράνομων διπλωμάτων οδήγησης

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr, τα άτομα αυτά επρόκειτο για υπαλλήλους της Π.Ε. Τρικάλων και συγκεκριμένα του Τμήματος Συγκοινωνιών.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόκειται για εμπλεκόμενους σε υπόθεση έκδοσης παράνομων διπλωμάτων οδήγησης πριν από τέσσερα χρόνια, η οποία είχε προκαλέσει χιονοστιβάδα αποκαλύψεων βάσει των οποίων, υπάλληλοι φερόταν να χρηματίζονται για την έκδοση πλαστών διπλωμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι εξ αυτών μετά τα δύο χρόνια είχαν επιστρέψει στις θέσεις τους βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών. Με την απόφαση όμως παίρνουν οριστικό εισιτήριο εξόδου δια παντός από την υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Στη φυλακή η προϊσταμένη της ΔΟΥ και μία υπάλληλος

Χαλκίδα: Οι φωτογραφίες που «καίνε» το κύκλωμα των εφοριακών – Το «φακελάκι» και η διεκπεραιώτρια

Σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη… έκλεβε ρεύμα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 22:48