search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:51
MENU CLOSE

Βίντεο «καίει» τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ – Οδηγεί στο μπάνιο τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

16.06.2023 16:13
konor-new

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο «καίει» τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, καθώς τον δείχνει να οδηγεί στο μπάνιο τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό.

Το αμερικανικό δίκτυο TMZ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Ιρλανδός αθλητής οδηγεί στην τουαλέτα τη γυναίκα η οποία τον κατηγορεί για βιασμό μετά τον αγώνα των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Ντένβερ Νάγκετς. Στο ίδιο παιχνίδι κατάφερε να στείλει στο νοσοκομείο τη μασκότ των γηπεδούχων Χιτ με μια και μόνο γροθιά.

Στο βίντεο φαίνεται ο ΜακΓκρέγκορ που φορά ένα μαύρο μπλουζάκι – να βγαίνει από έναν χώρο τουαλέτας για να μιλήσει με μια γυναίκα με λευκό πουκάμισο.

Αφού φαίνεται να ανταλλάσσει κάποιες κουβέντες με τη γυναίκα, ο «Notorious» την αρπάζει από το χέρι και της ανοίγει δρόμο για να πάει μαζί του μέσα σε μια τουαλέτα.

Στο TMZ Sports νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο δικηγόρος της γυναίκας έστειλε μια επιστολή υποστηρίζοντας ότι η ασφάλεια του NBA και των Μαϊάμι Χιτ «ανάγκασε» σωματικά την κατήγορο να μπει στην τουαλέτα, όπου ο γνωστός αθλητής προχώρησε στο βιασμό της, ενώ η ασφάλεια αρνήθηκε να την αφήσει να βγει ή να επιτρέψει στη φίλη της να μπει στο μπάνιο μαζί της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η κατήγορος του ΜακΓκρέγκορ και ο σταρ του UFC είχαν διασκεδάσει μαζί σε ένα κλαμπ μέσα στο γήπεδο του NBA λίγα λεπτά πριν τραβηχτεί το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Basket League: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός μέσα στο ΟΑΚΑ – Διεκόπη ο 4ος τελικός στο 27΄-Επεισόδια και ζημιές στο γήπεδο (Photos/Video)

Λιονέλ Μέσι: Απίστευτο σόου – Ντρίμπλαρε τρεις παίκτες σε 5 μέτρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:50