search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:00
MENU CLOSE

Απάντηση Ανδρουλάκη: Ο Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού

18.06.2023 14:39
androulakis_nikos

Όσα είπε στη διακαναλική συνέντευξή που παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, κάνοντας λόγο για αλαζονεία και απόκρυψη της αλήθειας, «ακόμη και λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές».

Αναλυτικά η δήλωση Ανδρουλάκη:

Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει την αλαζονεία και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Ακόμη και σήμερα, στη συνέντευξη που έδωσε, περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Λέει ότι στήριξε τη δημόσια υγεία, αλλά είμαστε δεύτεροι σε ιδιωτικές δαπάνες. Μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία μεταξύ των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Λέει ότι θα αυξήσει τους μισθούς 25%, όταν έχει ήδη καταθέσει το μεσοπρόθεσμο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που προβλέπει αύξηση 13% σε τέσσερα χρόνια.

Απέναντι, λοιπόν, σε αυτήν την αλαζονεία, την απόκρυψη της αλήθειας ακόμη και λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ζητώ τη στήριξη του ελληνικού λαού.

Για να υπάρχει ένα ισχυρό Κίνημα, ένα δημοκρατικό, αξιόπιστο, προοδευτικό Κίνημα για να ακουμπήσει τις αγωνίες του ο ελληνικός λαός.

Δεσμεύομαι και εδώ, από την Κρήτη, ότι δεν θα απογοητεύσουμε καμία Ελληνίδα και κανέναν Έλληνα σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης:

LIVE η διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

Κουτσούμπας: Κόμμα μιας χρήσης, το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου

Σκληρή κόντρα Σκέρτσου – Ραγκούση: «Λέτε ψέματα» – «Τυμβωρυχία αυτό που κάνετε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:58