search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:38
MENU CLOSE

LIVE η διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα

18.06.2023 14:01
tsipras_diakanaliki

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους παραχωρεί o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να καλέσει για μία ακόμη φορά τους πολίτες να αποτρέψουν το ενδεχόμενο της παντοδυναμίας μιας Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Χθες, τόσο από τη Βέροια όσο και από τα Γιαννιτσά σημείωσε ότι αυτό που διακυβεύεται δεν είναι αν στις 26 του μήνα θα έχουμε κυβέρνηση ή θα πάμε για τρίτες εκλογές, αλλά «αν θα έχουμε ένα ανεξέλεγκτο και ασύδοτο καθεστώς και η μόνη δύναμη που μπορεί να το αποτρέψει είναι ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ».

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χθες κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι εκμεταλλεύτηκε το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου για να «ναυαγήσει» το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, ώστε να μην γίνει συζήτηση επί των προγραμμάτων, επειδή έχει κρυφή ατζέντα.

Σε ό,τι αφορά το ναυάγιο ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε την Παρασκευή (συνέντευξη στον Alpha) πως ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους θεωρεί πως προτεραιότητα σε μια μεταναστευτική πολιτική είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, ενώ ουσιαστικά κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία για το ότι τα τελευταία 4 χρόνια «έχει ακολουθήσει μια πολιτική στη θάλασσα, η οποία θέτει σε διακινδύνευση ανθρώπινες ζωές».

Όσο για το άλλο θέμα που απασχόλησε την επικαιρότητα τις προηγούμενες ημέρες, το ζήτημα της Θράκης, ο Αλέξης Τσίπρας και χθες αναφέρθηκε στους εκβιασμούς προς την μειονότητα που έστειλαν μήνυμα για το ύφος της διακυβέρνησης που θα ασκήσει η Νέα Δημοκρατία την επόμενη μέρα. «Το μήνυμα “Θα περάσετε δύσκολα” δεν απευθυνόταν μόνο στη μουσουλμανική μειονότητα», αλλά «σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε κοινωνική ομάδα. Όποιοι βρεθείτε απέναντι στην καθεστωτική τους αντίληψη θα περάσετε δύσκολα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι η απάντηση σε αυτή την καθεστωτική αντίληψη είναι η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να αποτραπεί η «ορμπανοποίηση» της πολιτικής ζωής στη χώρα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Αλέξης Τσίπρας προχωρά στη διακαναλική συνέντευξη, με τις μέρες πλέον να μετρούν αντίστροφα ως την ερχόμενη Κυριακή και την τελική και καθοριστική αναμέτρηση, όπως έχει πει, της 25ης Ιουνίου. 

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Κόμμα μιας χρήσης, το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου

Σκληρή κόντρα Σκέρτσου – Ραγκούση: «Λέτε ψέματα» – «Τυμβωρυχία αυτό που κάνετε»

Διακαναλική Μητσοτάκη: Μονόδρομος η αυτοδυναμία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:37