search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:42
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ vs ΠΑΣΟΚ και στη μέση ο Κεδίκογλου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2286
15/06/2023
18.06.2023 06:59
simeon_kedikoglou

Συμεών Κεδίκογλου. Αυτή θα είναι η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη αν δεχθεί ξανά επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, της χειρότερης κυβέρνησης κατά την περίοδο των μνημονίων», όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, ο οποίος είναι πρώτος σε σταυρούς και είναι πιθανό να επανεκλεγεί, υπήρξε υφυπουργός στην κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δείξουν την «υποκρισία» του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως υπογραμμίζουν, ήταν αυτός ο οποίος κυβέρνησε τα περισσότερα μνημονιακά χρόνια. Συγκρούσεις από το… παρελθόν.

Πάντως, για την ιστορία, ο Συμεών Κεδίκογλου ήταν υφυπουργός Παιδείας στον ανασχηματισμό της 25ης Ιουνίου 2013 προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Γκάζια του Μητσοτάκη σε στελέχη και υποψηφίους

Το τραπέζι είναι στρωμένο για ελληνοτουρκικό διάλογο

Μπογδάνος: Παρασκήνιο στην Ακροδεξιά – Οι συζητήσεις με Βελόπουλο για εκλογική συνεργασία 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:36