search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:20
MENU CLOSE

Μπογδάνος: Παρασκήνιο στην Ακροδεξιά – Οι συζητήσεις με Βελόπουλο για εκλογική συνεργασία 

16.06.2023 07:19
bogdanos new

Από το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Μαΐου φαινόταν ότι ο χώρος της «Ακροδεξιάς» θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αυτός ενισχύεται παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει πάνω από 40%.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο κόμμα «Νίκη» και αν θα πετύχει την είσοδο του στη Βουλή, το νέο κόμμα που υποστηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης «Σπαρτιάτες» αλλά και το κόμμα των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου το οποίο με το όνομα «Πατριωτικός Συνασπισμός» πήρε τελικά το πράσινο φως από τον Άρειο Πάγο για την κάθοδό του στις εκλογές.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μία έντονη κινητικότητα στα δεξιά της δεξιάς με εκατέρωθεν βολές και «πυρά». Ο Μπογδάνος έβαλε στο στόχαστρο του τη Νίκη λέγοντας ότι «κρύβεται για να δοξαστεί κρυπτόμενη», ενώ ιδιαίτερα αιχμηρά είναι και τα tweet του για το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού.  

Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως είναι ότι η πλευρά των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου (Πατριωτικός Συνασπισμός) πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου έκατσε στο τραπέζι με τον Κυριάκο Βελόπουλο και την «Ελληνική Λύση» και συζήτησαν εκλογική συνεργασία, ωστόσο οι όποιες διαπραγματεύσεις έπεσαν στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr αυτό που είχε συζητηθεί ήταν να βρεθεί ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε μία εκλογική περιφέρεια όπου η «Ελληνική Λύση» θα μπορούσε να εκλέξει βουλευτή.

Διαβάστε επίσης

Ακρίτα για αναβολή του ντιμπέιτ: Πρόσχημα το τριήμερο πένθος

Σκέρτσος: Αφήνουμε τον «εμπειρογνώμονα-ανακριτή» κ. Τσίπρα στην κρίση των πολιτών

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Χυδαίες και αδίστακτες οι επιθέσεις κατά της Πλεύσης Ελευθερίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:12