search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:27
MENU CLOSE

Νεκρός ο ράπερ Big Pokey – Βίντεο που καταρρέει στη σκηνή

19.06.2023 10:21
rapper

Πάνω στη σκηνή πέθανε ο γνωστός ράπερ Big Pokey από το Χιούστον ενώ τραγουδούσε. Ο ράπερ φαίνεται σε βίντεο να καταρρέει ενώ τραγουδάει σε μπαρ στην πόλη Μπουμόν.

Ο Big Pokey, ενώ τραγουδούσε ακούγεται να βαριανασαίνει και αμέσως μετά πέφτει με φόρα προς τα πίσω, χάνοντας τις αισθήσεις του. Στην αρχή το πλήθος νόμιζε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και πως είναι μέρος του live μέχρι που συνειδητοποίησαν πως δεν πρόκειται για αστείο. Μια γυναίκα ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει «είμαι νοσοκόμα» και έτρεξε να τον βοηθήσει.

Διασώστες έσπευσαν στη σκηνή και προχώρησαν σε ΚΑΡΠΑ μέχρι τη μεταφορά του ράπερ σε κοντινό νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, όμως, έγινε γνωστό ότι άφησε την τελευταία του σκηνή. Ήταν μόλις 48 ετών.

Τον θάνατο του επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του λέγοντας «Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας. Αγαπήθηκε πολύ από την οικογένεια του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του. Τις επόμενες ημέρες, θα δημοσιεύσουμε πληροφορίες για την κηδεία και τον τρόπο με τον οποίο το κοινό μπορεί να τον τιμήσει.

Ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του και την ιδιωτική τους ζωή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Big Pokey θα είναι για πάντα “The Hardest Pit in the Litter!».

Ο Big Pockey έγινε γνωστός το 1996 και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ Hardest Pit in the Litter το 1999. Έβγαλε δύο επόμενα άλμπουμ, το D-Game 2000 και το Da Limit του Da Sky τα επόμενα τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Μιλάμε για χακάρισμα επιπέδου 5 κλικ πριν οι τύποι μπορέσουν να εισβάλουν στο Πεντάγωνο» (video/photos)

Survivor All Star: Έξαλλος ο Βασάλος με Μαριαλένα και Σάκη – «Δημιουργήστε ό,τι εντυπώσεις θέλετε» (Video)

Good Job Nicky: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον πατέρα μου, ο καθένας τον δρόμο του» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:26