search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:53
MENU CLOSE

Έγκλημα στην Κω: Καταθέτει εκ νέου ο σύντροφος της Αναστάζια – Τα μηνύματα στο κινητό της (videos)

19.06.2023 12:52
anastasia-rubinska_1906_1460-820_new
credit: Facebook/@Anastazja Rubinska

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, οι αρχές κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, Μιχάλ, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε πρώτος την αστυνομία για την εξαφάνιση της κοπέλας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να πάρει διευκρινίσεις για ορισμένα από τα μήνυματα στο κινητό της Αναστάζια, το οποίο εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι και έχει μπει στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Το κινητό της 27χρονης είχε εντοπίσει το Σάββατο ένας υπάλληλος εταιρείας security, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Μαρμάρι. Από το κινητό, είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ενώ το εγκαταλελειμμένο σπίτι βρίσκεται σε μακρινή απόσταση, τόσο από το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες στο Τιγκάκι, όσο και από το δρόμο στον οποίο δήλωσε πως άφησε την κοπέλα ο 32χρονος κύριος ύποπτος. Αντιθέτως, το κινητό βρέθηκε σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από το σπίτι του υπόπτου και 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης, με τις αρχές να πιστεύουν πως κάποιος το πέταξε εκεί.

Επίσης, οι αστυνομικοί θεωρούν όλο και πιο δεδομένο ότι η Αναστάζια μεταφέρθηκε από τουλάχιστον δύο άτομα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι συμμετείχαν τις προηγούμενες έξι ημέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης, είχαν «χτενίσει» την περιοχή στην οποία βρέθηκε η σορός χωρίς ωστόσο να την εντοπίσουν, στοιχείο που ενισχύει το σενάριο ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας να έκρυψαν εκεί τη σορό ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει ο 32χρονος, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Μετά από συνεχείς ερωτήσεις, οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει ότι ο 32χρονος έχει αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις, καθώς ενώ αρχικά είχε υποστηρίξει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Αναστάζια, με τη θέλησή της, τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται να λέει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ παρουσιάζοντας την εκδοχή ότι συναντήθηκαν μόνο για να πάρει χασίς.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί θέλουν να επανεξετάσουν τις σχέσεις και επαφές που φέρονται να είχαν η άτυχη κοπέλα, ο σύντροφός της και ο 32χρονος, παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος έχει ισχυρό άλλοθι.

Πέρα από τον 32χρονο, οι αρχές έχουν υπό στενή παρακολούθηση και τον συγκάτοικό του, αφού τα προηγούμενα 24ωρα φάνηκε να προσπαθεί καλύψει τον 32χρονο.

Να σημειωθεί πως έχουν εντοπιστεί DNA και τρίχες της κοπέλας στο δωμάτιο του 32χρονου, ενώ υπάρχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται η 27χρονη να μπαίνει στο σπίτι του. Παράλληλα, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία και ημερομηνία αναχώρησης την επόμενη της εξαφάνισης της 27χρονης.

Η αστυνομία εκτιμά πως ο 32χρονος είχε σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ένα επιπλέον στοιχείο που κινεί τις υποψίες γύρω από το πρόσωπό του είναι οι αμυχές και τα σημάδια πάλης στα χέρια του.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Κω: Το σπαρακτικό «αντίο» του αδερφού της Αναστάζια

Nαυάγιο στην Πύλο: Τα «άβολα ερωτήματα» του διεθνή Τύπου και η οργή για την τραγωδία (Videos)

Θεσσαλονίκη: Πόνταρε 11.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι κι έγινε… καπνός χωρίς να πληρώσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:53