search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 00:17
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Επίθεση στον Σκυλακάκη – «Ομολόγησε την αναξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας»

20.06.2023 11:54
PASOK206

Επίθεση στον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών και υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο επικρατείας Θεόδωρο Σκυλακάκη κάνει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο κ. Σκυλακάκης για την αύξηση του μέσου μισθού στην Ελλάδα την επόμενη τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.  

«Σε χθεσινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM» ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ομολόγησε την αναξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας, που μολονότι υπόσχεται στους Έλληνες πολίτες αύξηση μισθών κατά 25%, στις Βρυξέλλες έχει δεσμευτεί για αυξήσεις που αθροιστικά δεν υπερβαίνουν το 13%», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.  

«Δεν μπορούμε να βάλουμε στο πρόγραμμα σταθερότητας όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις» ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης σε πλήρη αντιδιαστολή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ΕΡΤ, διερρήγνυε τα ιμάτια του ότι «τα δικά μας μέτρα έχουν ενταχθεί στο μεσοπρόθεσμο, είναι ήδη κοστολογημένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.  

«Είναι πλέον σαφής η εξαπάτηση. Ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, που αρέσκονται να παρουσιάζουν μια ειδυλλιακή εικόνα για την οικονομία, επί της ουσίας κρύβουν όσα έρχονται και όσα έχουν ήδη δεσμευτεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς ότι θα κάνουν», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.  

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος για Μπουρχάν Μπαράν: Αν δεν είχε ανασκευάσει, θα τον είχα πετάξει από το παράθυρο! (video)

Γιατί ο Τσίπρας δεν σήκωσε το γάντι μετά την απόσυρση Κατραντζή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Το ΕΣΥ ταλανίζει τη ΝΔ – Ποιο πρόσωπο θέλει για την αναμόρφωσή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 00:15