search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Rosalía: Βόλτα στην Ακρόπολη λίγο πριν ανοίξει την αυλαία του Release Athens Χ SNF Nostos (video)

20.06.2023 13:53
ROZALIA

Λίγο πριν την αναμενόμενη συναυλία της στην Αθήνα η Ισπανίδα super star Rosalía επισκέφτηκε τον Παρθενώνα όπου και ενθουσιάστηκε.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη χώρα μας στα πλαίσια της συναυλίας για το Release Athens Χ SNF Nostos, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Το κοινό της ανυπομονεί ειδικά μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο φεστιβάλ Primavera όπου εμφανίστηκε με τους Ιταλούς Maneskin.

Η 30χρονη τραγουδίστρια ξεναγήθηκε στην Αθήνα και επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, τον Παρθενώνα από τον οποίον έμεινε ενθουσιασμένη.

Με μια σειρά από βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Rosalía ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πόσο της άρεσε.

Φορώντας ένα μίνι κόκκινο φόρεμα και ποδηλατικά γυαλιά ηλίου – καθρέφτες, δεν παρέλειψε να δείξει στα βίντεο που ανήρτησε και τα παπούτσια της, που ήταν μάλλον ακατάλληλα για την ανάβαση στον Ιερό Βράχο.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μπισμπίκης: Χορεύει ζεϊμπέκικο δίπλα στον Στέλιο Διονυσίου (Video/Photos)

Αναστασία: «Λύγισε» στην εκπομπή του Αρναούτογλου – «Αυτό ήταν το δυσκολότερο» (Video)

MAD VMA 2023: Ο εντυπωσιακός χορός Παπαρίζου -Φουρέιρα και το φιλί στο στόμα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59