search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:20
MENU CLOSE

Βόλος: Ιδιοκτήτες τροχόσπιτου κατήγγειλαν διάρρηξη και… συνελήφθησαν

20.06.2023 08:46
troxospito new

Πατέρας και γιός κατήγγειλαν στην αστυνομία διάρρηξη στην μάντρα με τα παλιοσίδερα ιδιοκτησίας τους στον Βόλο, στον περιβάλλοντα χώρο της οποίας βρισκόταν και ένα τροχόσπιτο, το οποίο άνοιξαν οι δράστες και έκλεψαν ένα όπλο.

Μετά την καταγγελία ωστόσο, όπως αναφέρει το gegonota.news, πατέρας και γιος κατηγορήθηκαν για παράνομη οπλοκατοχή και πλημμελή φύλαξη όπλου.

Όπως έγινε γνωστό, την Κυριακή άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν την μάντρα με τα παλιοσίδερα και οι δράστες έκλεψαν διάφορα είδη από τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ άνοιξαν και το τροχόσπιτο, από το οποίο αφαίρεσαν ένα κυνηγετικό όπλο.

Έγινε σύλληψη για πλημμελή φύλαξη όπλου, ενώ διαπιστώθηκε ότι η άδεια οπλοκατοχής δεν είχε ανανεωθεί. Πατέρας και γιός αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμπονται σε δίκη.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου

Ναυάγιο της Πύλου: Απολογούνται σήμερα οι 9 συλληφθέντες

Kως: Στο κινητό της Αναστάζια και στα δειγματα DNA επικεντρώνονται οι έρευνες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:20