search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:48
MENU CLOSE

Kως: Στο κινητό της Αναστάζια και στα δείγματα DNA επικεντρώνονται οι έρευνες (Video)

20.06.2023 07:25
anastazia_kos

Στα πειστήρια που έχουν μεταφερθεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ, επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος ή ποιοι είναι οι δολοφόνοι της 27χρονης Αναστάζια στη Κω.

Ειδικότερα, τα δείγματα dna καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις η νεκροψία – νεκροτομή

Η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της Αναστάζια ολοκληρώθηκε χθες, η οποία σύμφωνα με αστυνομικές πήγες δεν έδωσε ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν το άψυχο σώμα της.

Ο Ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε ενδείξεις στραγγαλισμού και αυτό γιατί είναι αρκετά αλλοιωμένη η σορός της ενώ δεν εντοπίζεται μέχρι στιγμής, κάποια άλλη αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν το θάνατο της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα ή αλλά ευρήματα.

Θολό παραμένει επίσης το σημείο εάν πριν τη δολοφονία της, έπεσε θύμα βιασμού.

Αυτό συμβαίνει επειδή η σορός της πετάχτηκε στον βάλτο, εκεί που όπως εκτιμάται, βρισκόταν για μέρες, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η λήψη κολπικών δειγμάτων.

Ωστόσο, άκρως σημαντικά χαρακτηρίζονται τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια, που θα αποκαλύψουν έναν υπάρχει γενετικό υλικό καποιου προσώπου

Συμπληρωματικές καταθέσεις θα δώσει ο σύντροφός της

Ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της καλείται σε συμπληρωματικές καταθέσεις για να δώσει διευκρινίσεις για τη σχέση του με την άτυχη κοπέλα. Την ίδια στιγμή ο 32χρονος που κρατείται ως ύποπτος για την δολοφονία εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς. 

O 32χρονος πήρε προθεσμία για την Τετάρτη με την ίδια κατηγορία που είναι η αρπαγή. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα, όποια νέα στοιχεία τυχόν προκύψουν θα τεθούν και αυτά υπόψη του ανακριτή από την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Καστοριά και Κοζάνη

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε τον άνδρα της στην πλάτη

Απάτη με δήθεν επιστροφή χρημάτων από ΕΟΠΥΥ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:42