search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:37
MENU CLOSE

Κως: «Θέλω 10 λεπτά με τον 32χρονο» – Το ξέσπασμα του αδελφού της 27χρονης, συγκλονίζει ο πατέρας της

19.06.2023 16:58
KOS (2)

Οργισμένος, και ταυτόχρονα συντετριμμένος εμφανίζεται ο αδερφός της 27χρονης κοπέλας που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω.

«Παρακολουθούσα την υπόθεση στα media. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου αλλά μετά μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και το επιβεβαίωσε», δήλωσε ο αδερφός της Αναστάζια στον Alpha.

«Σίγουρα δεν ήταν ατύχημα», δηλώνει ο αδερφός της και ξεσπά λέγοντας πως πρέπει «να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον «τελειώσω» εγώ».

«Δεν έχω καμία πληροφορία», είπε για το κάλεσμα των Αρχών στον σύντροφο της 27χρονης να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τις τελευταίες φορές που μίλησε με την Αναστάζια το βράδυ της εξαφάνισής της.

«Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Ήταν πολλά χρόνια μαζί αλλά δεν μιλούσαν για γάμο», είπε για τη σχέση της 27χρονης με τον σύντροφό της.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά, δεν ξέρω τι να πω αυτή τη στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου. Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την «έσβησαν», συμπλήρωσε ο αδερφός της.

Η μητέρα της Αναστάζια «είναι συντετριμμένη», δήλωσε ο αδερφός της και τόνισε πως «ούτε εγώ είμαι καλά».

Απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε δήλωσε ο πατέρας της 27χρονης

«Την εξαπάτησαν και περίμεναν μέχρι να νυχτώσει», λέει ο πατέρας της Αναστάζια μιλώντας σε πολωνικά ΜΜΕ μετά τη δολοφονία της κόρης του στην Κω.

«Ο πατέρας της κοπέλας, που γεννήθηκε στο Βρότσλαβ, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η κόρη του απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. ”Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί”», γράφει το onet.pl μεταφέροντας δηλώσεις του πατέρα. Και συνεχίζει: «Όταν η σύζυγός του πέταξε για την Ελλάδα την Παρασκευή, είχε ήδη ένα κακό προαίσθημα. – Της το είπα: «Θα πας για ένα πτώμα», εξομολογείται.

Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστασία είχε κάψει το χέρι της και «είχε μια χαζή ιδέα»».

«Την εξαπατούσαν, προφανώς περίμεναν να νυχτώσει», λέει για την ομάδα των ανδρών με τους οποίους συναντήθηκε.

«Το πρωί, η γυναίκα μου τηλεφώνησε και είπε ότι θα πήγαιναν σήμερα με τον Michal, τον φίλο της Αναστασίας, για να αναγνωρίσουν το πτώμα», λέει ο Andrzej Rubinski, πατέρας της Αναστασίας. «Η σορός της λέγεται ότι ήταν σε άθλια κατάσταση επειδή είχε παραμείνει για έξι ημέρες στη ζέστη. Αρχικά, η ταυτοποίηση επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν κατάλληλα τη σορό, ώστε να μην σοκαριστεί η σύζυγός του, εξηγεί ο πατέρας της 27χρονης».


Στη συνέχεια ο πατέρας της 27χρονης μιλάει για την κόρη του. «Ήταν καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί».
Και συμπλήρωσε: «Η Αναστάζια ήταν ένα όμορφο κορίτσι. Στην αρχή νόμιζα ότι την είχαν απαγάγει σε οίκο ανοχής. Αλλά μετά, όταν ο συλληφθείς 32χρονος εξήγησε στην αστυνομία ότι συνευρέθηκε μαζί της οικειοθελώς και μετά την άφησε, ήξερα ήδη ότι αυτό δεν θα μπορούσε να έχει καλό τέλος».

Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστάζια είχε κάψει το χέρι της. «Αυτό το έγκαυμα την σκότωνε, επειδή την απασχολούσε πολύ η εμφάνισή της. Έτριβε το χέρι της με αλοιφές, αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι. Κουβέντιασε με τα παιδιά στην αγορά και της υποσχέθηκαν να της φέρουν ένα»», λέει ο πατέρας της 27χρονης.
«’Την εξαπάτησαν, προφανώς περιμένοντας να νυχτώσει. Ίσως είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της κατά τη διάρκεια των λίγων ωρών που είχε περάσει μαζί τους. Όταν τηλεφώνησε στο φίλο της, είπε ότι ένας άντρας θα την έπαιρνε μαζί του. Αλλά αντί γι’ αυτό την οδήγησε σε κάποιο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε μπορεί να έφυγαν γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι», προσθέτει.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το ότι η Αναστασία αγνοείται μας το είχε πει ο φίλος της ήδη από το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της τη νύχτα, το αγνόησαν κατά κάποιον τρόπο. Μόνο όταν παρενέβη ένας φίλος στην πρεσβεία άρχισε να συμβαίνει κάτι», λέει ο Andrzej Rubinski.

«Ο φίλος της Αναστάζια συμμετείχε στην αναζήτησή της από την αρχή. Ήταν ο σύνδεσμός τους με την ελληνική αστυνομία. – Όταν εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Αναστασία φαινόταν να ανεβαίνει σε μια μοτοσικλέτα με κάποιον. Από τον αριθμό κυκλοφορίας μπόρεσαν να αναγνωρίσουν αυτόν τον άνδρα από το Μπαγκλαντές», λέει ο πατέρας της 27χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετακομίζει σε «διαστημικό» σπίτι στο Ψυχικό – Λειτουργούν όλα ηλεκτρονικά (Video)

Ναυάγιο στην Πύλο: Το Λιμενικό ήξερε ώρες πριν ότι κινδύνευε το αλιευτικό

Καιρός: «Καμπανάκι» Κολυδά για νέα κακοκαιρία από την Κυριακή – «Ο Ω Εμποδιστής δεν έφυγε ακόμη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:35