Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτη σύλληψη του ιδιοκτήτη της αλυσίδας αρτοποιείων «Χωριάτικο» και του λογιστή του, για φορολογική απάτη εκατομμυρίων ευρώ, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ).
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, με ταυτόχρονες, συντονισμένες εφόδους σε διάφορες περιοχές.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αδικήματα που διερευνώνται ούτε το ακριβές αντικείμενο της αστυνομικής επιχείρησης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η έρευνα δεν περιορίζεται στους φούρνους, αλλά καλύπτει όλη την επιχειρηματική δραστηριότητα του ιδιοκτήτη.
Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση κυκλώματος trafficking. Συνελήφθη το 2008 ως εγκέφαλος μεγάλου κυκλώματος και το 2015 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 10ετή κάθειρξη.
Το κύκλωμα ήταν διεθνές και -σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα- ξέπλενε το μαύρο χρήμα από την εγκληματική δραστηριότητα μέσω της αλυσίδας «Χωριάτικο».
Διαβάστε επίσης:
Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν θα πάρει το όνομά του η «Μάρκου Μπότσαρη» στη Νίκαια – Η δήλωση του δημάρχου
Μελίσσια: Συνελήφθη 45χρονη – Σέρβιρε αλκοόλ σε τρεις ανηλίκους
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.