search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Δέσποινα Μοιραράκη για πρώτο σύζυγο: «Έπρεπε να ξεφύγω, πολύ ξύλο»

21.06.2023 21:04
Untitled design – 2023-06-21T205851.030
NDP αρχείο

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χώρισε με τον πρώτο της σύζυγο. Όπως αποκάλυψε για πολλά χρόνια δεχόταν κακοποιητική συμπεριφορά.

«Δέκα χρόνια μετά τον γάμο μας, η ζωή μας χάλασε και είδα ότι έπρεπε να ξεφύγω. Ήταν ανάγκη ζωής. Ετσι άρχισα να ασχολούμαι και να αγαπάω περισσότερο τα χαλιά μου» είπε.

Για να συνεχίσει: « Στο μαγαζί με είχε δει ότι είχα την τάση να ασχολούμαι μόνο με την πώληση χαλιών και όταν κάναμε το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αντίκες, με τις οποίες ασχολούνταν αυτός, δεν του άρεσε που πουλούσα μόνο χαλιά. Παρουσίαζα τα πάντα, αλλά έφτασε ένα σημείο που εγώ παρουσίαζα μόνο χαλιά κι αυτός μόνο αντίκες. Τα δικά μου προϊόντα όμως πουλούσαν».

«Είχα τη δύναμη και την ισχύ στην οικογένεια, αλλά λόγω των παιδιών μας δεν το έδειχνα γιατί δεν ήθελα να νιώσουν την έλλειψη του πατέρα. Χωρίσαμε τελικά μετά από 15 χρόνια. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία, διπλωματία, αλλά και πόνο» σημείωσε.

«Έπρεπε να δυναμώσω και οικονομικά»

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, η φθορά μέσω της δουλειάς τους δεν ήταν το μόνο πρόβλημα στον γάμο τους. «Εγιναν ακραία πράγματα. Πολύ ξύλο, βωμολοχίαΔεν είχα λόγο όμως να το δέχομαι εκείνη την περίοδο. Χωρίσαμε και κάποια στιγμή του είχα πει να φέρει το παιδί και δεν το έφερνε. Χωρίσαμε όταν μεγάλωσαν λίγο τα παιδιά. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Επρεπε να δυναμώσω και οικονομικά» αποκάλυψε η Μοιραράκη.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός με την άφιξη της Rosalia στην Ελλάδα – Το μήνυμά της στα Ελληνικά

Στέλιος Ρόκκος για τη σύλληψη του γνωστού στιχουργού – «Είμαι με το στόμα ανοιχτό»

Light για «εξαφάνιση» Σφακιανάκη: «Μεγάλος άνθρωπος είναι, μπορεί να πάει να φυτέψει καμιά ντομάτα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15