search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:20
MENU CLOSE

Οι «κομμένοι» υπουργοί, ο… Φαίδων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και οι προύχοντες του «Ελευθέριος Βενιζέλος»

22.06.2023 06:00
aerodromio el venizelos 654- new

Αν κρίνω από τον αριθμό των υπουργών στη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως αυτός προκύπτει από τα θέλω των πρώην και τις προτάσεις των διαφόρων παραγόντων – μικρών και μεγάλων- η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ίσα με 100 μέλη!

Εκείνο που έχω ψαρέψει είναι ότι σχεδόν μια ντουζίνα – και βάλε- από τους πρώην υπουργούς υφυπουργούς θα μείνουν στην απέξω.

Για τους φίλους της στήλης θέλω όμως να γράψω, ότι θα δούμε τέτοιες εκπλήξεις, που δεν θα το πιστεύουν οι σίγουροι και οι αμετακίνητοι.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, να ξέρετε – άντε να κανονίσουμε και λίγες διακοπές – την Τρίτη θα έχουμε κυβέρνηση και την μεθεπόμενη Παρασκευή -Σάββατο – Κυριακή τις προγραμματικές δηλώσεις.

Θετικά είδαν στον ΣΥΡΙΖΑ την δήλωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ότι στηρίζει -και ψηφίζει όπως είπε – τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές εκλογές. Μέχρι ο Τσίπρας έκανε δήλωση κάνοντας αναφορά στον ίδιο και στην τοποθέτηση του ως θετικό και ελπιδοφόρο γεγονός για τις εκλογές της Κυριακής. Ικανός, συμπαθής και έντιμος ο Σακελλαρίδης, αναδείχθηκε στα πολιτικά πράγματα από τον ίδιο τον Τσίπρα, έφυγε – περίεργως πώς – και τώρα, την ύστατη ώρα, εμφανίστηκε με την δήλωσή του, στην οποία όμως δεν είπε καν το όνομα του Αλέξη Τσίπρα! Μπράβο Φαίδων, ωραίος, ωραίος, ο Φαίδων, ώπα Φαίδων!

Δεν ξέρω αν κάνουν ουρά οι επενδυτές περιμένοντας να τελειώσουν οι εκλογές, αλλά κάποιοι εγχώριοι παίκτες βρίσκουν μπόσικο έδαφος και προβαίνουν σε αντικοινωνικές συμπεριφορές. 

Να, για παράδειγμα η διοίκηση του Ελευθέριος Βενιζέλος θα χρεώνει λέει με 1 € το λεπτό -αν άκουσα καλά- όσους σταματάνε για λίγα λεπτά να πάρουν τους δικούς τους ανθρώπους στο χώρο των αφίξεων.

Δηλαδή, όποιος δεν έχει φροντίσει για VIP μετακίνηση, ή κλεισμένο ταξί και θέλει να τον παραλάβει ένας δικός του άνθρωπος πρέπει να πληρώσει 5 εως 10 ευρώ για λίγα λεπτά!

Σου λέει η διοίκηση, τώρα σιγά τι είναι 10 -15 € γιατί να μην τα δώσουν.

Ε βέβαια τι είναι μπροστά στους παχυλούς μισθούς προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου και με όλα τα προνόμια σε ένα αεροδρόμιο που βεβαίως- βεβαίως υπάρχει ακόμα η κρατική συμμετοχή.

Κοινωνική ευαισθησία ε;;

Διαβάστε επίσης:

Ποια υπουργεία έχουν «κλειδώσει» και η απόφαση Τσίπρα για την επόμενη μέρα

Οι υποψηφιότητες υπουργών, «ο μεγάλος συνασπισμός» και οι τραπεζίτες που μένουν – φεύγουν

Το μεγάλο «μυστικό» του Τσίπρα και η μάχη των μαχών για τους μικρούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 21:17