search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:06
MENU CLOSE

Wagner σε Πούτιν: «Έκανες τη λάθος επιλογή – Σύντομα θα έχουμε νέο πρόεδρο»

24.06.2023 12:03
Prigozhin_Putin

Με μήνυμα στο Telegram, οι μισθοφόροι της Βάγκνερ απάντησαν στην προειδοποίηση Πούτιν ότι «όσοι οργάνωσαν την ένοπλη εξέγερση θα τιμωρηθούν».

«Ο Πούτιν έκανε την λάθος επιλογή. Τόσο το χειρότερο για αυτόν. Σύντομα θα έχουμε νέο πρόεδρο» αναφέρει η παραστρατιωτική οργάνωση του Πριγκόζιν. 

Νωρίτερα, σε έκτακτο διάγγελμα προς τον ρωσικό λαό ο ρώσος πρόεδρος χαρακτήρισε «προδοσία» και «πισώπλατη μαχαιριά» την ένοπλη εξέγερση και επισήμανε ότι ο στρατός και οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου έλαβαν τις απαραίτητες εντολές κι ότι οι προδότες της Wagner θα τιμωρηθούν.

Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον επικεφαλής της Wagner, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι οι υψηλές «φιλοδοξίες» ορισμένων έχουν οδηγήσει σε «εσχάτη προδοσία». 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν διαβεβαίωσε πως θα κάνει το παν για να προστατεύσει τη Ρωσία και ότι θα υπερασπιστεί το Σύνταγμα της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Αγία Πετρούπολη: Έφοδος στα γραφεία της Βάγκνερ

Υποβρύχιο Τιτάν: «Μόνο μία εξήγηση υπάρχει»

Πούτιν για «πραξικόπημα» Πριγκόζιν: «Οι προδότες θα τιμωρηθούν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 22:05