search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:02
MENU CLOSE

Πρόεδρος Σπαρτιατών: Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη

25.06.2023 20:18
spartiates sygentrosi

Σε δηλώσεις με ευχαριστίες για το εκλογικό αποτέλεσμα προέβη ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος έδωσε «γραμμή» για ψήφο στο κόμμα αυτό, μετά τον αποκλεισμό του από τον Άρειο Πάγο.

Οι «Σπαρτιάτες» δεν έρχονται για να διχάσουν αλλά για να ενώσουν τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ ευχαρίστησε τον Κασιδιάρη για την σημαντική βοήθεια που έδωσε στο κόμμα του καθώς όπως τόνισε ήταν «το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό εδώ το αποτέλεσμα».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες που μας τίμησαν με την ψήφο τους», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως το επικαιροποιημένο κοινό exit poll για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, έδωσε στους «Σπαρτιάτες» 3,6% – 5,6% έναντι 4% έως 6% του αρχικού που λάμβανε υπόψη το 80% της ενσωμάτωσης.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία του exit poll, οι «Σπαρτιάτες» «έκλεψαν» 19,5% των ψήφων τους από την Ελληνική Λύση, 16,5% από τη ΝΙΚΗ, 12% από την Πλεύση Ελευθερίας, 1,5% από τη ΝΔ, 1,4% από το ΣΥΡΙΖΑ, 1,3% από το ΠΑΣΟΚ, 28% από άλλο κόμμα και 17% από όσους δεν ψήφισαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά το exit poll: Αρνητικό το αποτέλεσμα – Ανησυχητική η ενίσχυση της ακροδεξιάς

Exit poll – Χαρίτσης: Μεγάλη εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023 – Χρυσοχοΐδης: «Καινούριο κομματικό τοπίο, για πρώτη φορά από την μεταπολίτευση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58