search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 10:16
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: O ANT1 νικητής στη τηλεθέαση (πίνακες)

26.06.2023 14:48
tileorasi_new

Στη «μάχη» της ενημέρωσης και της τηλεθέασης, με βάση τα δεδομένα της Nielsen, την δεύτερη Κυριακή των εκλογών τα περισσότερα βλέμματα- και προτιμήσεις- συγκέντρωσε η ειδησεογραφική εκπομπή που οργάνωσε ο ΑΝΤ1.

Σκληρή κόντρα αναπτύχθηκε μεταξύ Mega- ΣΚΑΪ και μένει να φανεί στις λεπτομέρειες, αν τη δεύτερη θέση στις τηλεπροτιμήσεις απέσπασε το κανάλι του Φαλήρου.

Η ΕΡΤ, καθώς το ERTNews, εξαιρείται των τηλεμετρήσεων, αδικείται από την εικόνα που παρουσιάζει και για μια ακόμη φορά με το διαμοιρασμό της κάλυψης της εκλογικής αναμέτρησης και των αποτελεσμάτων κατάφερε εσωτερικό κατακερματισμό εκείνων που την προτίμησαν στα τρία κανάλια της και κατ’ επέκταση αποδυνάμωση του αποτυπώματός της, τουλάχιστον της ΕΡΤ1.

Το Open, από τα διαγράμματα της Nielsen, φαίνεται να είχε προτιμήσεις τέτοιες που το ξεχώρισαν, στην κόντρα, έστω και οριακά από τα ΕΡΤ1 και Star.







Διαβάστε επίσης:

Μπάρκα: Στέλεχος από τους Σπαρτιάτες παρενέβη στην εκπομπή της – «Δεν δίνουμε λόγο σε τέτοιους ανθρώπους» (Video)

Τηλεθέαση: Το Mega ολοκλήρωσε το πενθήμερο με πρωτοπορία

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε για τους Σπαρτιάτες – «Πες στη μάνα του Φύσσα ότι ο ελληνικός λαός τούς έβαλε στη Βουλή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 10:16