search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:46
MENU CLOSE

Μπάρκα: Στέλεχος από τους Σπαρτιάτες παρενέβη στην εκπομπή της – «Δεν δίνουμε λόγο σε τέτοιους ανθρώπους» (Video)

26.06.2023 14:05
mparka-new (2)

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα έκανε υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Σπαρτιάτες.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, αφορμή αυτής της παρέμβασης στάθηκαν τα λόγια που είχε πει η ίδια λίγο νωρίτερα, ενώ ξεκαθάρισε ότι από τη δική της εκπομπή δεν πρόκειται να δοθεί βήμα και λόγος σε τέτοιους ανθρώπους.

«Έγινε παρέμβαση από έναν υποψήφιο βουλευτή του κόμματος «Σπαρτιάτες», ο οποίος πήρε εκνευρισμένος στο τηλεφωνικό κέντρο σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν από μένα για αυτό το κόμμα… Θέλω να του απαντήσω δημόσια και να του πω, γιατί έκανε story λέγοντας ότι φοβάμαι και ότι κότεψα… Ως παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής και ως άνθρωπος της κοινωνίας, να του μεταφέρω ότι όχι, δεν κοτέψαμε και δεν θα φοβηθούμε. Κανένας δεν πρέπει να φοβάται. Και να μην υπάρχει στη Βουλή κόμμα που να προάγει το φόβο.

Αλλά ακριβώς επειδή πατώντας πάνω στα θεμέλια της Δημοκρατίας δίνουμε λόγο σε όλους τους ανθρώπους, αλλά περνάνε από φίλτρο. Ανθρώπους που προάγουν τη βία, το ρατσιστικό λόγο για μετανάστες, για πρόσφυγες, για τον οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας, φυσικά και από τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν νομίζω ότι εύκολα θα δοθεί ο λόγος σε τέτοιους ανθρώπους» είπε και πρόσθεσε:

«Καλή συνέχεια… Να είναι ψύχραιμοι, να είμαστε όλοι ενωμένοι και να μην φοβόμαστε, έχουμε ο ένας τον άλλον. Η Δημοκρατία και το καλό πάντα θα κερδίζει».

Τι είχε πει η Δανάη Μπάρκα για την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή

«Χθες, μόλις είδα τα αποτελέσματα, ένιωσα ψυχική και ψυχολογική αποστράγγιση, όταν είδα ότι άνθρωποι με τέτοιες τάσεις έφτασαν στο σημείο να έχουν λόγο στη Βουλή. Οι δικοί μου άνθρωποι μού είπαν να μην πω τίποτα.

Και λέω… είστε τρελοί; Θα φοβηθώ να πω τη γνώμη μου για τη δημοκρατία που επιλέγω… Μου φαίνεται σοκαριστικό, σιγά μη φοβηθούμε.

Θα το καταπολεμήσει ο καθένας από την πλευρά του για να μην υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας» ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Δανάη Μπάρκα αναφορικά με την είσοδο του κόμματος “Σπαρτιάτες” στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε για τους Σπαρτιάτες – «Πες στη μάνα του Φύσσα ότι ο ελληνικός λαός τούς έβαλε στη Βουλή» (Video)

Όμιλος Vice: Εξαγορά από μεγάλο επενδυτικό σχήμα

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ μένει άφωνη με την πρόταση της Καλλιόπης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:45