search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:28
MENU CLOSE

Ο Τζέιμι Φοξ «είναι καλά και θα επιστρέψει»

26.06.2023 16:57
jamie-foxx-1-new

H Αμερικανίδα ηθοποιός, Πόρσα Κόλμαν (Porscha Coleman), βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων BET 2023 και μίλησε στο ET για τον συμπρωταγωνιστή της από την τηλεοπτική σειρά «Dad Stop Embarrassing Me», Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx).

Σημειώνεται ότι στις αρχές Μαΐου ο Αμερικανός ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για περίπου έναν μήνα επειδή υπέστη μία άγνωστη ιατρική επιπλοκή με τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του στην συνέχεια, να είναι μηδαμινές.

«Μίλησα με ανθρώπους πολύ κοντά στον Φοξ, [και]είναι καλά», δήλωσε η ηθοποιός. «Μισώ το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης συνέχισαν να ασχολούνται με το τι συνέβη, χωρίς να έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες» ανέφερε επίσης η Κόλμαν, σημειώνοντας ότι δεν εκπλήσσεται που ο Φοξ κρατάει μυστική την ιδιωτική του ζωή.

«Πάντα την σεβόταν. Αν έχετε παρατηρήσει πάντα κρατάει χαμηλούς τόνους. Μόλις έμαθα τα νέα, φυσικά και επικοινώνησα… ξεκουράζεται, είναι καλά και θα επιστρέψει. Εμπιστευτείτε με», τόνισε.

Η τηλεοπτική σειρά «Dad Stop Embarrassing Me!» σε σκηνοθεσία του βραβευμένου ηθοποιού ήταν εμπνευσμένη από τη σχέση του με την κόρη του Κορίν.

«Είναι κάποιος που πάντα θαύμαζα… και ανυπομονώ να τον δω. Ξέρω ότι τα πάει περίφημα και θα επιστρέψει…έχει πολλά πρότζεκτς που είναι στα σκαριά, πολλή μουσική που ήδη ξέρω ότι έχει ετοιμάσει. Οπότε, είμαι ενθουσιασμένη! Σε αγαπώ Φοξ!», κατέληξε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Ριάνα: Παραδίδει τα ηνία της εταιρίας της σε καινούργια CEO (photos)

Σοφία Παυλίδου – Θωμαΐς Ανδρούτσου: Το φιλί στο στόμα και η αφιέρωση

Εκλογές 2023: Ποιοι celebrities μπαίνουν στη Βουλή και ποιοι όχι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:23