search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:05
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Ποιοι celebrities μπαίνουν στη Βουλή και ποιοι όχι

26.06.2023 09:56
vouli-celebrities

158 έδρες κέρδισε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου σχηματίζοντας αυτοδύναμη κυβέρνηση. Την ώρα που στη Βουλή εισέρχονται οκτώ κόμματα αρκετοί είναι οι celebrities που θα πιάσουν μια θέση στα βουλευτικά έδρανα όμως ακόμα περισσότεροι είναι εκείνη που την αποχαιρετούν.

Φέτος τα κόμματα «πόνταραν» σε διάσημα πρόσωπα προσθέτοντάς τους στα ψηφοδέλτιά τους, όμως το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε ότι ο κόσμος σε αυτές τις εκλογές ψήφισε περισσότερο τους πολιτικούς αφήνοντας έτσι πολλούς celebrities εκτός Βουλής.

Στη Βουλή εισέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου. Από τον ΣΥΡΙΖΑ θέση στα βουλευτικά έδρανα έχουν πλέον η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου.

Από την Πλεύση Ελευθερίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εισέρχεται ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας και η τραγουδίστρια των «Μπλε» Τζώρτζια Κεφαλά ενώ από το ΚΚΕ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή που ήταν υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Στη Βουλή δεν κατάφεραν να μπουν οι Νόνη Δούνια, Μάριος Αθανασίου, Σταύρος Νικολαΐδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Mιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Άννα Χατζησοφιά, Αντώνης Ξυλούρης («Ψαραντώνης»), Βασίλης Τσιάρτας, Διονύσης Τσακνής, DJ Rico, Βαγγέλης Σερίφης, Ελένη Γερασιμίδου.

Διαβάστε επίσης:

Τομ Μπρέιντι: Διακοπές στην Ελλάδα με τα παιδιά του (video)

Χένρι Κάβιλ: Πώς έχασε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ από τον Ντάνιελ Κρεγκ

Γιώργος Γαλίτης: Το καυστικό σκίτσο του για εκλογικό αποτέλεσμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:05