search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:12
MENU CLOSE

Τομ Μπρέιντι: Διακοπές στην Ελλάδα με τα παιδιά του (video)

26.06.2023 09:16
TOM BRADY

Χαλαρές στιγμές απολαμβάνει ο Τομ Μπρέιντι στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά του.

Ο πρωταθλητής το NFL επέλεξε τη χώρα μας για τις διακοπές του, τις οποίες μοιράζεται με τα παιδιά του σε πολυτελές γιοτ κάνοντας βουτιές και θαλάσσια σπορ.

Υπενθυμίζεται πως ο Τομ Μπρέιντι είναι πατέρας του 15χρονου Τζον Έντουαρντ Τόμας Μοϊνάχαν, με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, καθώς και του 13χρονου Μπέντζαμιν και της 10χρονης Βιβιάν με την πρώην σύζυγό του Ζιζέλ Μπούντχεν.

Και τα τρία παιδιά του εθεάθησαν να απολαμβάνουν διάφορα θαλάσσια σπορ, όπως φουσκωτό ράφτινγκ, τζετ σκι και κολύμπι. Όσο για τον Τομ Μπρέιντι, έδειξε τις ικανότητες του στο wakeboard και έκανε βόλτες δίπλα από το τεράστιο πολυτελές σκάφος στο οποίο μένει με τα παιδιά του με το όνομα «Madsummer».

Πρόκειται ίσως για τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές για τον πρώην παίκτη του NFL εδώ και δύο δεκαετίες, καθώς πάντα βρισκόταν στο στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν παρέλειψε να ανεβάσει στορυ όπου τρολάρει τους θαυμαστές του γράφοντας «Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι καλή ή κακή ανατροφή» ενώ σε μια άλλη παραδέχεται ότι μάλλον κάτι κάνει καλά σαν γονιός.

Διαβάστε επίσης:

Χένρι Κάβιλ: Πώς έχασε τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ από τον Ντάνιελ Κρεγκ

Γιώργος Γαλίτης: Το καυστικό σκίτσο του για εκλογικό αποτέλεσμα

Μελέτη για Σπαρτιάτες: «Όσο κι αν ο Έλληνας ξεχνάει, η αλήθεια δεν αλλάζει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:10