search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:41
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Μου λείπει η Ελλάδα, θα έρθω αφού αποτινάξω το στίγμα της κατηγορίας

29.06.2023 18:32
eva-kaili-1-new

«Μου λείπει πάρα πολύ η πατρίδα μου, θέλω να έρθω όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά θέλω πρώτα να έχω αποτινάξει το στίγμα της κατηγορίας που αντιμετωπίζω, είτε με αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης, και αν αυτή αργεί, με την δημόσια ανάδειξη των στοιχείων που γκρεμίζουν το κατηγορητήριο», ανέφερε η Εύα Καϊλή μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Πρόκειται για δήλωση που έκανε μετά την απόφαση από το Εφετείο των Βρυξελλών που ενημέρωσε την Τρίτη ότι η Εύα Καϊλή θα μπορεί να κινείται όπου θέλει μέσα στη Ζώνη Σένγκεν χωρίς να ζητήσει την άδεια των βελγικών αρχών, αλλά και μετά την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας στο σπίτι της στο Ψυχικό.

Άλλωστε, πριν από δύο εβδομάδες, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε αναφέρει πως η Εύα Καϊλή «θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά με καθαρό πρόσωπο. Μόνο αν αθωωθεί».

Ένα μήνα νωρίτερα οι βελγικές Αρχές είχαν αποφασίσει για την Εύα Καϊλή να βγάλει το βραχιολάκι ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Υπενθυμίζεται ότι η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό αλλά και στης αδερφής της Μανταλένας, την Τετάρτη (28/6), παρουσία Βέλγου εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες ξεκίνησαν έπειτα από αίτημα που υπέβαλλαν οι βελγικές δικαστικές αρχές προς τις ελληνικές.

Από τη Δευτέρα έως και σήμερα ερευνήθηκαν τα σπίτια της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό και της αδελφής της, στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βέλγος εισαγγελέας ζήτησε να κατασχεθούν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ψηφιακά μέσα.

Οι αστυνομικοί πήραν από τα δυο σπίτια αλλά και από γραφεία εταιρείας στον Πειραιά, 2 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του η Μπέτυ Μπαζιάνα μετά την παραίτησή του

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδουν κομματικές πηγές τα περί παραίτησης Τζανακόπουλου

Ακρίτα για παραίτηση Τσίπρα: «Έντιμος όσο κανείς – Στο πλευρό του ό,τι κι αν αποφασίσει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15