search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:26
MENU CLOSE

Αλέξης Τσίπρας: Στο πλευρό του η Μπέτυ Μπαζιάνα μετά την παραίτησή του

29.06.2023 16:22
tsipras aytokinito zappeio – new

Τη στήριξη της συντρόφου του Μπέτυς Μπαζιάνα έχει ο Αλέξης Τσίπρας σε όλες τις στιγμές της πολιτικής του σταδιοδρομίας, από την αναρρίχησή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και την πρωθυπουργία, μέχρι τις εκλογικές ήττες και την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα στο πίσω κάθισμα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου, έξω από το Ζάππειο Μέγαρο, και μόλις εκείνος μπήκε, μετά την ανακοίνωση της δύσκολης απόφασης που πήρε, τον υποδέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο. 

Άλλωστε, ήταν πάντα παρούσα στις μεγάλες στιγμές της πολιτικής πορείας του Αλέξη Τσίπρα: όταν μπήκε ως πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, στις ραγδαίες εξελίξεις το καλοκαίρι του 2015 με τα capital controls και το δημοψήφισμα… Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ημέρα που ο σύντροφός της κλείνει τον πολιτικό κύκλο του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Δανάη Μπάρκα, είχε παραδεχθεί ότι δεν θα ήταν ο ίδιος χωρίς την Μπέτυ Μπαζιάνα: «Όχι. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας μου και ο δικός της από αυτή τη σχέση. Δεν θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος, αλλά τα χαρακτηριστικά που έχω θα τα είχα σε μεγαλύτερη ασυδοσία. Κάθε σχέση σε περιορίζει σε ένα βαθμό, από ένα σημείο και μετά πλάθεται ο χαρακτήρας του άλλου».

Και πρόσθεσε: «Εγώ είχα μια πιο οραματική σχέση με την πολιτική. Βρήκα στην Μπέτυ την ταύτιση σε αυτό. Έναν κοινό κώδικα αξιών. Γυρίσαμε τον κόσμο, δεν μας άρεσαν πολύ τα υλικά αγαθά. Πιστεύαμε στο ίδιο όνειρο. Είχαμε έναν ρομαντισμό».

Διαβάστε επίσης:

Στην Πολιτική Γραμματεία τα επόμενα βήματα μετά το «σοκ» της παραίτησης Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδουν κομματικές πηγές τα περί παραίτησης Τζανακόπουλου

Ακρίτα για παραίτηση Τσίπρα: «Έντιμος όσο κανείς – Στο πλευρό του ό,τι κι αν αποφασίσει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:20