search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:02
MENU CLOSE

Πανελλήνιες 2023: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις βαθμολογίες – Πώς θα μάθετε τα αποτελέσματα

29.06.2023 12:50
panellinies_apotelesmata_2906_1920-1080_new

Άνοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, στην οποία είναι αναρτημένες οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Εξετάσεων Γενικών Ενιαίων Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) για τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαία.

Επιπλέον, σχετικές καταστάσεις αναρτώνται σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας και περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά στοιχεία του ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τηλέφωνό τους, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων στον υπολογισμό των μορίων τους το υπουργείο Παιδείας έχει αναπτύξει ειδική εφαρμογή, με την οποία οι υποψήφιοι, εισάγοντας τους γραπτούς βαθμούς τους, μπορούν να δουν αυτόματα τα μόριά τους για κάθε Τμήμα/Σχολή του Πεδίου ή του Τομέα που ανήκουν.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο markcalc.it.minedu.gov.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Ζήλεια: Πέθανε στα 88 της η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η περιγραφή της παιδιάτρου για τις τελευταίες ώρες της Τζωρτζίνας – «Η μάνα ήταν ψύχραιμη»

Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ: Αιτήσεις για όλα τα ΑΦΜ από την Παρασκευή (30/6)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:02