search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:20
MENU CLOSE

Επική γκάφα Μπάιντεν σε live σύνδεση (Video)

30.06.2023 19:33
Untitled design (14)
Screenshot MSNBC

Άλλη μία επική γκάφα, έκανε ο Τζο Μπάιντεν ενώ έδινε συνέντευξη στο MSNBC. ο Αμερικανός Πρόεδρος ξαφνικά σηκώθηκε να…φύγει από το στούντιο φέρνοντας σε αμηχανία τη δημοσιογράφο. Όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση.

Στο πλάνο που έγινε viral, ο Μπάιντεν τη στιγμή που η παρουσιάστρια ζητά από τους τηλεθεατές να «μην πάνε πουθενά», αυτός σηκώνεται (με αρκετό… ζόρι) και φεύγει από το στούντιο, αφού την χαιρετά με μία χειραψία κι ενώ ακόμη είναι στον «αέρα».

Η παρουσιάστρια χαμογέλασε αμήχανα και διέκοψε για τις προγραμματισμένες διαφημίσεις, ωστόσο το σκηνικό σχολιάστηκε από αρκετούς χρήστες στα social media, καθώς και από πολιτικούς.

Ο πρώην κυβερνήτης του Ουισκόνσιν μάλιστα Σκοτ Γουόκερ, ο οποίος και αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο, έγραψε και μια χαρακτηριστική φράση: «η Προεδρία Μπάιντεν σε ένα κλιπ».

Διαβάστε επίσης:

Νέα γκάφα Μπάιντεν: «Ο Πούτιν χάνει τον πόλεμο στο… Ιράκ»

Βραζιλία: Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων του πρώην προέδρου Μπολσονάρου

Γαλλία: Κατεβάζει τεθωρακισμένα ο Μακρόν – «Μαζέψτε τα παιδιά σας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:19