search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:42
MENU CLOSE

Νέα γκάφα Μπάιντεν: «Ο Πούτιν χάνει τον πόλεμο στο… Ιράκ»

28.06.2023 19:52
biden

Σε νέο γλωσσικό ολίσθημα υπέπεσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τον πρόεδρο Πούτιν, απάντησε πως ο Ρώσος πρόεδρος χάνει τον πόλεμο στο Ιράκ!

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Μπάιντεν είπε: «Είναι δύσκολο να το πει κανείς, αλλά χάνει ξεκάθαρα τον πόλεμο στο Ιράκ».

«Χάνει τον πόλεμο στο εσωτερικό του και έχει γίνει λίγο παρίας σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Μπάιντεν. «Και δεν είναι μόνο το ΝΑΤΟ. Δεν είναι μόνο η Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι η Ιαπωνία. Είναι, ξέρετε, 40 έθνη», αναφερόμενος στην αντιπολίτευση κατά του Πούτιν.

Τα σχόλια του Μπάιντεν έρχονται λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου ο Πούτιν είδε τον αρχηγό του Ομίλου Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν να ηγείται μιας εξέγερσης ενάντια στο ρωσικό στρατιωτικό κατεστημένο. Προσέγγισε τη Μόσχα με μονάδα με τανκς προτού σταματήσει και στη συνέχεια εξοριστεί στη Λευκορωσία.

Ο Μπάιντεν έχει μακρά ιστορία σε γκάφες και λανθασμένες αναφορές. Τους τελευταίους μήνες, αναφέρθηκε στη διάσημη ομάδα ράγκμπι All Blacks της Νέας Ζηλανδίας ως Black and Tans — μπερδεύοντας τους πρωταθλητές του αθλητισμού με μια διαβόητη βρετανική στρατιωτική μονάδα. Μπέρδεψε τον τίτλο του Ρίσι Σούνακ, απευθυνόμενος στον Βρετανό πρωθυπουργό ως κύριο Πρόεδρο.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Τρόμος σε πτήση της Delta Airlines – Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με τη μύτη (Photos)

Μακρόν για θάνατο 17χρονου: «Ασυγχώρητο» – Στους δρόμους 2.000 αστυνομικοί

Κιλιάν Εμπαπέ: Το μήνυμά του για τον θάνατο 17χρονου από πυρά αστυνομικού – «Πονάω για τη Γαλλία μου» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:42