search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:59
MENU CLOSE

Κώστας Τσουρός: Με δική του εκπομπή στο Mega ο δημοσιογράφος (Video)

30.06.2023 12:22
Ανώνυμο σχέδιο (19)

Τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια του Κώστα Τσουρού αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του.

Επισημαίνοντας ότι την είδηση του μετέφεραν στελέχη του σταθμού, ο παρουσιαστής έκανε γνωστό ότι την επόμενη σεζόν ο Κώστας Τσουρός θα βρίσκεται με δική του εκπομπή στο MEGA.

«Θέλω να δώσω μια αποκλειστική πληροφορία που μου ήρθε από το Mega. Την πληροφορία την έχω από στελέχη του Mega, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Εγώ δεν κάνω τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά είμαι στο χώρο, μιλάω με ανθρώπους και το λέω με ποσοστό βεβαιότητας  99,9%. Δεν πήρα τον Κώστα για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση να τον ρωτήσω για να μου επιβεβαιώσει ή όχι. Γιατί πολλές φορές οι φίλοι –και κάνουμε παρέα με τον Κώστα- δεν θα μπορούσε να μου πει ψέματα. Εγώ το έμαθα όμως ως δεδομένο» είπε και πρόσθεσε:

«Ο Κώστας Τσουρός φεύγει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και ανοίγει τα φτερά του μόνος του. Αναλαμβάνει ως κεντρικός παρουσιαστής εκπομπή σαββατοκύριακο μεσημέρι στο Mega. Η εκπομπή θα είναι απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού. Τώρα, αν θα είναι ένα τέταρτο νωρίτερα ή ένα τέταρτο πιο αργά, δεν το γνωρίζω. Πάντως, σας το δίνω αποκλειστικά, είναι μια σίγουρη πληροφορία. Δεν νομίζω να διαψευστώ, διότι μαθαίνω ότι θα βγάλει το Mega τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, και ανακοίνωση.

Παραμένει στο Mega ο Κώστας Τσουρός, τον τιμά το κανάλι που δουλεύει και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να του εμπιστευτεί δικιά του εκπομπή. Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει εκπομπή μεσημεριανή το σαββατοκύριακο, στη ζώνη προβολής απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού».

Διαβάστε επίσης:

CNN: Αναζητείται «έξοδος» στις ιντερνετικές πλατφόρμες

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Το νέο – παλιό – ταίρι του «κυρ Ηλία» από το φθινόπωρο

Ράνια Τζίμα: Πώς (δεν) αντέδρασε στην πιθανή υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τον ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:59