search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:57
MENU CLOSE

Κώστας Τσουρός: Με εξώδικο απαντά στη Μαίρη Συνατσάκη (Video)

01.12.2021 15:00
tsoyros-synatsaki-new

Με εξώδικο αποφάσισε να απαντήσει ο Κώστας Τσουρός στη Μαίρη Συνατσάκη αναφορικά με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσά τους τις τελευταίες ημέρες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαίρη Συνατσάκη κατήγγειλε μέσω από Instagram stories ένα περιστατικό που συνέβη στον δρόμο, όταν ένας άγνωστος τραβούσε βίντεο εκείνη και άλλη μία κοπέλα χωρίς την άδειά τους. Η ίδια εκνευρισμένη τον πλησίασε και του ζήτησε να δει το κινητό του με τον ίδιο να αρνείται.

Σχολιάζοντας το συμβάν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η Μαίρη Συνατσάκη δεν έχει το δικαίωμα να δει τις φωτογραφίες από το κινητό καποιου άλλου.

«Δεν είναι αστυνομία κινητών, προκειμένου να έχει το δικαίωμα να δει τις φωτογραφίες του» είπε με τη διαμάχη τους να συνεχίζεται στα social media.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε εκ νέου στον δημοσιογράφο κι έτσι, ξεκίνησε ένας «πόλεμος» ανάμεσά τους…

«Αυτό έχει συμβεί σε πολλούς από εσάς όπως μου στέλνετε σε μηνύματα» είπε η Μαίρη Συνατσάκη απευθυνόμενη στους followers της μέσω story, προσθέτοντας:

«Αυτό μάλλον δε συμβαίνει στον Κώστα Τσουρό. Όύτε στον μπαμπά σου ούτε στον θείο σου, τον αδερφό σου, τουλάχιστον όχι σε αυτή την ένταση και σε αυτήν την έκταση, οπότε είμαστε εντάξει με το mansplaining, δε χρειαζόμαστε άλλο, ούτε υπότιτλους ούτε να μας εξηγήσετε τι εννοούμε και τι ειπώθηκε και τι έχουμε καταλάβει, είμαστε οκ»

Με εξώδικο απαντά ο Κώστας Τσουρός

Έπειτα από αυτή την τοποθέτηση, ο Κώστας Τσουρός απαντά με εξώδικο, ζητώντας από τη Μαίρη Συνατσάκη να αποκατασταθεί η εικόνα που δημιουργήθηκε από την ίδια για εκείνον, ότι ίσως ταυτίζεται δηλαδή, με τον συγκεκριμένο κύριο και δεν κατακρίνει την πράξη του, παρά το γεγονός ότι εκείνος μέσα από την εκπομπή είπε ξεκάθαρα ότι διαφωνεί με όσα έγιναν, εξηγώντας ωστόσο, ότι η Μαίρη Συνατσάκη δε μπορεί να κάνει αυτοδικία.

Τι απαντά η Ελεωνόρα Μελέτη

Απάντηση στην τοποθέτηση της Μαίρης Συνατσάκη έδωσε όμως και η Ελεωνόρα Μελέτη η οποία μέσω του Instagram ανέφερε τα εξής:

«H κα Συνατσακη με όλο το σεβασμό, “ξέχασε” να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως και τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο “μήνυμα” της Μαίρης. Επίσης, να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσακη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο ψεκασμένος είναι το ίδιο επικίνδυνος με τον πληρωμένο» (video)

«Αυγή»: Οι εργαζόμενοι λένε όχι στην εθελουσία

Τηλεόραση: Γιατί καθυστερεί το πρόγραμμα της ΕΡΤ2;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:57