search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:55
MENU CLOSE

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο ψεκασμένος είναι το ίδιο επικίνδυνος με τον πληρωμένο» (video)

01.12.2021 11:22
lazopoulos

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για το εμβόλιο, τους αντιεμβολιαστές αλλά και την «πληρωμένη» δημοσιογραφία. Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την άποψη ότι οι «ψεκασμένοι» είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους δημοσιογράφους που εξυπηρετούν τα συμφέρονται της εξουσίας καθώς λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

«Ο “ψεκασμένος” όπως λέμε σε εισαγωγικά, είναι το ίδιο επικίνδυνος, να το πω ωμά, με τον “πληρωμένο”. Γιατί και ο πληρωμένος λειτουργεί σαν ψεκασμένος. Όταν βγαίνει ένας δημοσιογράφος και λέει είστε βλαμμένοι, αυτό στον κόσμο του κάνει κακό. Το θέμα είναι να πείσεις έναν άνθρωπο ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο γιατί είναι μία τουλάχιστον μορφή προστασίας. Και το λέω εγώ που έχω πάθει και παρενέργειες. Έτυχε να συμβεί σε εμένα, αλλά θέλω να πω ότι θα ήταν πολύ χειρότερο από τις παρενέργειες να έμπαινα στη διαδικασία να διασωληνωθώ και να βρεθώ σε μια πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Τα μετράμε τα πράγματα κάτω από ένα καθεστώς φόβου», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

«Αυγή»: Οι εργαζόμενοι λένε όχι στην εθελουσία

Νίκος Στραβελάκης: «Πώς χτυπήθηκα από τον κορωνοϊό – Οι 5 ύπουλες «παγίδες» που βίωσα»

Survivor: Ποιοι είναι οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές που θέλει διακαώς ο Ατζούν για το reality

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:54