search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:36
MENU CLOSE

Survivor All Star: Αυτή είναι η τελική πεντάδα (Video)

30.06.2023 10:41
survivor-new (12)

Την οριστική του αυλαία πρόκειται να ρίξει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες το Survivor All Star, ενώ στο πλαίσιο επίσπευσης των διαδικασιών στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν και η διπλή αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Ο πρώτος που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αποχώρησε στην έβδομη θέση εκπλήσσοντας πολλούς συμπαίκτες του αλλά και τηλεθεατές.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου ή εκείνης που θα αποχωρούσε στην έκτη θέση αυτού του κύκλου στηριζόμενος εκ νέου στην μεγάλη 24ωρη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

«Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η… Σταυρούλα Χρυσαειδή» σημείωσε ο παρουσιαστής με την παίκτρια της μπλε ομάδας να προχωράει σε έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους υπόλοιπους παίκτες που κατάφεραν να πετύχουν την στρατηγική που ήθελαν για αυτήν.

«Χαίρομαι που έχω φτάσει μέχρι εδώ με την αξία μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι έχω τύψεις για το οτιδήποτε, δεν θα με βγάλουν όμως εμένα ότι είμαι το τέρας εδώ μέσα και ότι έχω κάνει τα απάνθρωπα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε για δεύτερη φορά μητέρα στα 53 της

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Ο γιος της αποκάλυψε ότι μύησε όλη την οικογένεια στα ψυχεδελικά ναρκωτικά

Paul Wesley: Χαμογελαστός στη… Μύκονο ο πρωταγωνιστής του «Vampire Diaries»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:36