search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:41
MENU CLOSE

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Ο γιος της αποκάλυψε ότι μύησε όλη την οικογένεια στα ψυχεδελικά ναρκωτικά

29.06.2023 20:59
Jada Pinkett Smith

Ο μεγαλύτερος γιος της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, Τζέιντεν, αποκάλυψε ότι η μητέρα του μύησε όλη την οικογένειά τους στα ψυχεδελικά φάρμακα.

Ενώ μιλούσε στο συνέδριο Psychedelic Science στο Ντένβερ αυτή την εβδομάδα, ο 24χρονος ηθοποιός περιέγραψε το πώς η χρήση ψυχεδελικών βελτίωσε τη σχέση του με τα αγαπημένα του πρόσωπα και αύξησε την ενσυναίσθηση του για τους άλλους.

«Νομίζω ότι ήταν η μαμά μου, στην πραγματικότητα, η πρώτη που έκανε αυτό το βήμα για την οικογένεια», αποκάλυψε. «Ήταν μόνο αυτή για πολύ, πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τελικά απλά εξελίχθηκε και ο καθένας το βρήκε με τον δικό του τρόπο».

Ο Τζέιντεν συνέχισε ισχυριζόμενος ότι τα ψυχεδελικά είχαν «βαθιά» επίδραση στη σχέση του με την αδερφή του Γουίλοου Σμιθ, 22, και τον ετεροθαλή αδελφό του Τρέι Σμιθ, 30, τον οποίο ο πατέρας του Γουίλ Σμιθ μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του, Σίρι Ζαμπίνο.

«Τα αδέρφια μπορούν να μαλώνουν και να τσακώνονται τόσο πολύ, και ένας Θεός ξέρει πόσες φορές τα κάναμε αυτά στο παρελθόν», είπε σύμφωνα με το USA Today.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Αλλά το επίπεδο αγάπης και ενσυναίσθησης που μπορώ να νιώσω για αυτούς μέσα στις (ψυχεδελικές) εμπειρίες και έξω από τις εμπειρίες ήταν κάτι βαθύ και όμορφο».

Ο Τζέιντεν εξήγησε ότι τα ψυχεδελικά βοηθούν αυτόν και τα μέλη της οικογένειάς του να «ανοίξουν» το μυαλό τους και να «ξεφύγουν από τους παλιούς τρόπους σκέψης που μας έβαλαν σε πολλά από αυτά τα επιχειρήματα και να το ανοίξουμε έτσι ώστε απλά να απελευθερωθεί και να σας κάνει χώρο να το δουλέψετε».

Ο Τζέιντεν δεν διευκρίνισε τι είδους ψυχεδελικά χρησιμοποιεί η οικογένειά του, αλλά είχε συζητήσει προηγουμένως τη χρήση μαγικών μανιταριών.

Το 2019, η Τζέιντα αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε το ναρκωτικό «έκσταση» εν μέσω μάχης με την κατάθλιψη.

Διαβάστε επίσης:

Paul Wesley: Χαμογελαστός στη… Μύκονο ο πρωταγωνιστής του «Vampire Diaries»

My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Όλγα Κοτλιδά (Video)

Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνωστός δικηγόρος μου πρόσφερε €10.000 για μια νύχτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:41