search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:17
MENU CLOSE

My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Όλγα Κοτλιδά (Video)

29.06.2023 20:26
mystylerocks-new

Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks κερδίζοντας και το έπαθλο των 30.000 ευρώ σε έναν τελικό που τα είχε όλα.

Η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη ήταν οι φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού, με την Όλγα Κοτλιδά να καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο της νικήτριας και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Στην αρχή, η Όλγα Κολτιδά δεν εντυπωσίασε με το πορτοκαλί λουκ της και έκανε τον Δημήτρη Σκουλό να πει ότι «οι εμφανίσεις αυτές δεν είναι για τελικό, περίμενα να δω το έξτρα. Μου ήρθατε σαν καθημερινές, και μερικές μην πω ότι είστε και χειρότερες».

Στη δεύτερη φάση όμως η Όλγα απέσπασε το απόλυτο 5άρι από τους κριτές. Η Όλγα είχε μία από τις πιο δυνατές στιγμές του τελικού, αφού με το τράβηγμα μιας κορδέλας άλλαξε ολόκληρη την εμφάνισή της.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Γνωστός δικηγόρος μου πρόσφερε €10.000 για μια νύχτα

Το Χόλιγουντ «ψηφίζει» Μύκονο – Επισκέφθηκαν το νησί Ματ Ντέιμον και Λίαμ Χέμσγουορθ

Μαντόνα: Σύσκεψη των μάνατζέρ της μετά την εισαγωγή της στην εντατική – Η δύσκολη απόφαση για αναβολή της περιοδείας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:16