search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:22
MENU CLOSE

Κουδουνάρης: Έξαλλος με το κόνσεπτ της Χριστιάννας – «Στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται γάμος ομοφυλοφίλων»

27.04.2023 23:07
MYSTYLE
Screenshot ΣΚΑΪ

«Κουμπάρα σε γάμο ομοφυλόφιλων». Αυτό ήταν το κόνσεπτ της Χριστιάννας στο σημερινό My Style Rocks με την επιλογή της να εκνευρίζει τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο κριτής έκανε λόγο για άγνοια της παίκτριας σε βασικές γνώσεις για το θέμα και ενοχλημένος, της είπε, μεταξύ άλλων πως «αυτά είναι σοβαρά θέματα και οφείλετε να τα μελετάτε».

Πιο αναλυτικά είπε: «Συζητάμε και κάνουμε πλάκα με ένα θέμα πολύ σοβαρό. Αν φέρνεις έναν γάμο ομόφυλων ζευγαριών οφείλεις να ξέρεις αν επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται. Ο γάμος είναι κάτι το ιερό είτε το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο ή ομόφυλο. Δεν επιτρέπονται στην Ελλάδα, επιτρέπεται το σύμφωνο συμβίωσης».

«Τέτοια υποθετικά κόνσεπτ καλό είναι τα μελετάτε, να μην περνάμε λάθος μηνύματα στον κόσμο και να γίνεται παραπληροφόρηση. Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, γενιές ολόκληρες έχουν δώσει αγώνες για τα δικαιώματα αυτά. Δεν μπορούμε να αφήνουμε ανακρίβειες σε μία τηλεοπτική εκπομπή που τη βλέπει τόσος κόσμος» πρόσθεσε τέλος.

Διαβάστε επίσης:

Αστέρης και Σταύρος «πούσαραν» τον «Σασμό» στην κορυφή της τηλεθέασης

Οι «Άγριες μέλισσες» επιστρέφουν… στο Μακεδονία TV

Επίτιμο μέλος της ΕΣΗΕΑ ο Τζούλιαν Ασάνζ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:18