search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:09
MENU CLOSE

Ρόδος: «Το έκανε για τα τυχερά» λέει ο ιδιοκτήτης του beach bar (Video)

02.07.2023 09:10
rodos

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο με εργαζόμενο σε beach bar της Ρόδου που αναγκάστηκε να μπει στη θάλασσα για να δώσει παραγγελία σε πελάτες.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ωστόσο, υποστηρίζει πως οι εικόνες αυτές είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και πως ο συγκεκριμένος εργαζόμενος μπήκε στη θάλασσα για να παραδώσει την παραγγελία καθώς ο πελάτης του είχε υποσχεθεί υψηλό φιλοδώρημα.

Ο ίδιος μάλιστα κατηγόρησε ανταγωνιστή του για την κοινοποίηση του βίντεο με σκοπό να τον βλάψει ενώ υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι καλός εργοδότης και όλοι θέλουν να απασχοληθούν στην επιχείρησή του.

«Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια ποτέ δεν είχα καταγγελία όλοι ζητούν να έρθουν να δουλέψουν στα μαγαζιά μου. Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος; 5 χρόνια είναι εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε αυτό για να πάρει τα τυχερά του. Το παιδί αυτό παίρνει 3.000 ευρώ τον μήνα και αν ο πελάτης τού έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει. Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελα να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του beach bar στο OPEN.

«Δεν με ενοχλεί, έχω 200 ευρώ φιλοδωρήματα»

Η υπόθεση του σερβιτόρου, πάντως, πηγαίνει στον εισαγγελέα, ο οποίος θα εξετάσει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να αποφανθεί αν διαπράχθηκε κάποια παρανομία.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δεν βρέθηκε κάτι παράνομο.

Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Γεωργιάδης: «Θέλω να έχουμε τουρισμό, όλα υπό τον όρο του πλήρους σεβασμού των δικαιωμάτων των εργαζομένων»

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο OPEN, το πρωί της Κυριακής ξεκαθάρισε: «Αμέσως ζήτησα άμεσο έλεγχο από επιθεώρηση. Στείλαμε κλιμάκιο που πήγε σε δύο ώρες και δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις. Αυτό που βλέπετε δεν υπάρχει κείμενη διάταξη που να το απαγορεύει».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Θέλω να έχουμε τουρισμό, όλα υπό τον όρο του πλήρους σεβασμού των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα: Σε άνοδο η θερμοκρασία (Video)

Ν. Ιωνία: 11χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά (Video)

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισαν οι δρόμοι μετά από ξαφνικό μπουρίνι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:09