search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:37
MENU CLOSE

Μύκονος: Ξετρελάθηκε με τα σουβλάκια ο Ματ Ντέιμον (Video)

03.07.2023 09:22
matdamon new

Μαγεμένοι από το ελληνικό φαγητό είναι ο Ματ Ντέιμον και τα αδέλφια Κρις και Λαιαμ Χεμσγουορθ που συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Μύκονο.

Οι χολλυγουντιανοί αστέρες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα επισκέφθηκαν με την παρέα τους το ψητοπωλείο «Λευτέρης» στον Ορνό όπου γεύτηκαν παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες.

Αν και συνοδεύονταν από σωματοφύλακες οι διάσημοι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, απόλαυσαν τις ελληνικές μελωδίες που ηχούσαν στα μεγάφωνα ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν με θαυμαστές οι οποίοι τους περικύκλωσαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων η παρέα επισκέφθηκε ακόμα το εστιατόριο Kuzina στην παραλία του Ορνού όπου δοκίμασε φρέσκο ψάρι και φυσικά ελληνικά πιάτα.

Να σημειώσουμε ότι οι τρεις ηθοποιοί συνηθίζουν να κάνουν κοινές διακοπές καθώς είναι φίλοι περισσότερο από μία δεκαετία ενώ έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες: το 2022 στο «Thor: Love and Thunder», το 2019 στην ταινία «Jay and Silent Bob Reboot» και στο «Thor: Ragnarok» το 2017.

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον γιο της σε καφετέρια στο Μόντε Κάρλο (Video)

Συγκλονιστική Μαρία Ιωαννίδου για τον καρκίνο: «Έμεινα καραφλή και έλεγα θα περάσει»

Ρόμπι Γουίλιαμς: Ήρθε, μάγεψε και… δίχασε – Η ατάκα του στη Μαλακάσα που συζητήθηκε (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:36